Felgyújtotta volt élettársa lakásának ajtaját egy férfi Budapesten, a Dob utcában – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

A lakás üres volt

A közlemény szerint a rendőrségre szombatra virradóra érkezett bejelentés arról, hogy valaki felgyújtotta egy lakás bejárati ajtaját. A tűzoltók eloltották a lángokat. A lakás üres volt, a tűz miatt nem sérült meg senki – írták.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elfogták a gyújtogatót

A 7. kerületi járőrök a ház lépcsőházában elfogták az ajtót felgyújtó 56 éves férfit, aki korábban összeveszett volt élettársával, mert a nő nem engedte be a lakásába.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Őrizetbe vették

A nyomozók a férfit közveszélyokozás megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását – olvasható a honlapon.

Videó az elfogásról

Szombaton Zuglóban késelte meg feleségét egy férfi

Mint ahogyan azt a KékVillogó.hu is megírta a feleségét késelte halálra Zuglóban egy férfi szombaton. Információk szerint a tragédiánál jelen volt a pár 2,5 éves gyermeke is.

Nem lehetett megmenteni

Ahogyan azt lapunk is megírta a tragédia Zuglóban, a Füredi parkban történt, ahol a támadó egy késsel esett neki a felségének, akit többször is megszúrt. A Bors írta meg, hogy a hatóságok ezt követően nagy erőkkel vonultak a helyszínre, ahol próbáltak a nőn segíteni, azonban annyira súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett megmenteni az életét, a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

Elfogták a férfit

A döbbenetes eset után egy elegáns, ingbe és szövetnadrágba öltözött férfit vezettek el a rendőrök bilincsbe verve, nem sokkal később pedig kiderült, hogy a támadó a feleségét gyilkolta meg.

A kocsiban támadt rá a nőre

Bors azt írja, hogy a férfi a kocsijukban támadt rá a nőre, a gyanú szerint ott szurkálta halálra. Az Origo úgy tudja, hogy szerelmi háromszög áll a gyilkosság mögött: a férfi azért végezhetett a nővel, mert az egy másik férfi miatt el akarta hagyni.

Sikoltozó hang

Az Origonak megszólalt egy asszony, aki a gyilkosság helyszínének közelében lakik, ő azt mondta, hogy egy sikoltozó női hangra lett figyelmes.

Szerelemféltés

A portál információi szerint a férfi a gyilkossághoz hasznűlt késtől megszabadult, egy kukába dobta, véresen. A 37 éves férfi a lap értesülései szerint azért támadt rá a nőre, mert el akarta hagyni, válni akart, ugyanis úgy tudni már egy ideje új kapcsolata volt.

Egy férfi ment az autóhóz

A BudapestKörnyéke.hu agglomerációs hírportál azt írja, hogy nemrégiben a közösségi oldalukon keresztül kaptak részletes tájékoztatást a tragédiát illetően. A lapot megkereső szemtanú barátnője elmondta, hogy a rendőrségnek a barátja jelentette az esetet, ami valamivel 1 óra előtt történt. Elmondása szerint a nő hangosan kiabált segítségért és rugdosta a kocsi ajtaját, a barátja erre lett figyelmes. Ekkor lement az autóhoz, ám a nő már holtan feküt a vérben.

Kutyatámadásnak próbálta álcázni

A férfi ekkor bement a közeli tanácsadóba, ahol azt állította, hogy a feleségét megharapta egy kutya, ám a közelben nem volt kutya. A lapunkat megkereső hölgy azt mondja a barátja ezután jelentette az esetet a rendőrségnek.

Átöltözött

Elmondása alapján az autóban egy 2 éves gyermek ült, illetve arról is beszélt, hogy a férfi az eset után átöltözött, ugyanis a gyilkosságnál fekete ruhát viselt, amit kidobott a közeli kukába, így az elfogásnál már másik ruhában volt.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.