Ahogyan azt a KékVillogó.hu megírta egy panzióban vertek halálra egy nőt pénteken Szegeden. Ezt követően a rendőrök a nő férjét elfogták, előállították és őrizetbe vették. A 49 éves férfi ellen emberölés miatt indítottak eljárást.

Megölte feleségét

Mint megírtuk a férje végezhetett azzal a nővel, akinek a holttestére egy Batthyány utcai panzióban találtak Szegeden pénteken. A gyilkosság a rendőrség szerint dél körül történhetett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az asszony a helyszínen meghalt

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2021. április 23-án valamivel 12 óra után eddig tisztázatlan körülmények közt bántalmazta a nőt a szegedi apartmanban. Az asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A férfi a bántalmazást követően elhagyta a szobát, majd a szálláshely tulajdonosának elmondta a történteket, aki értesítette a rendőröket.

Eljárás indult

Az ügyészség most azt írja, hogy emberölés bűntette miatt indult eljárásban a főügyészség a szökés, elrejtőzés és az eljárás meghiúsításának veszélyére figyelemmel indítványozta a letartóztatás egy hónapra történő elrendelését.

Ma döntenek

Az ügyészi indítvány tárgyában a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója a mai napon telekommunikációs eszközzel megtartandó ülésén fog dönteni.

Egy 66 éves férfi az élettársát verte agyon

A KékVillogó.hu is beszámolt róla, hogy egy 66 éves férfi agyonverte az élettársát Salgótarjánban. A rendőrségre még szombaton 10 óra 16 perckor érkezett a bejelentés, miszerint egy nő holttestét találták meg Salgótarján külterületén egy családi házban. 

Ittak és veszekedtek

Tények riportjából azonban most kiderült, hogy az őrizetbe vett 62 éves férfi az élettársát verte agyon. A szomszédok szerint a pár nagyon sokat ivott és veszekedett. A tragédia előtt is mindketten lerészegedtek, ezután vesztek össze, majd a férfi úgy megverte a nőt, hogy belehalt a sérüléseibe.

Nemrég költöztek oda

A riportból az is kiderült, hogy a pár nemrég költözött a Salgótarjánhoz tartozó külterületi részre, a szomszédok állítása szerint rendszeresen lerészegedtek, ami vitához, néha pedig verekedéshez vezetett. Erről tanúskodik a vértócsa a család bejárati ajtaja előtt a helyiek szerint.

A szomszédot is kikérdezték

Az egyik szomszéd elmondta, hogy őt is tanúként hallgatták ki a rendőrök, arra voltak kíváncsiak, hogy hogyan élt a pár a mellettük élő lakásban.

Zuglóban a feleségét késelte halálra egy férfi

Mint megírtuk Zuglóban a feleségét késelte halálra egy férfi, úgy tudni féltékenység állhat a háttérben. A tragédiánál információk szerint a pár 2 éves gyermeke is jelen volt, erről BudapestKörnyéke.hu agglomerációs hírportálnak beszélt egy szemtanú barátnője.

Nem lehetett megmenteni

Ahogyan azt lapunk is megírta a tragédia Zuglóban, a Füredi parkban történt, ahol a támadó egy késsel esett neki a felségének, akit többször is megszúrt. A Bors írta meg, hogy a hatóságok ezt követően nagy erőkkel vonultak a helyszínre, ahol próbáltak a nőn segíteni, azonban annyira súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett megmenteni az életét, a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Police