Egy panzióban vertek halálra egy nőt pénteken Szegeden. A rendőrök a nő férjét elfogták, előállították és őrizetbe vették. A 49 éves férfi ellen emberölés miatt indítottak eljárást. Hétfőn egy nagypapa ölte meg unokáját Hajdúsámsonban.

Megölte feleségét

A férje végezhetett azzal a nővel, akinek a holttestére egy Batthyány utcai panzióban találtak Szegeden pénteken. A gyilkosság a rendőrség szerint dél körül történhetett. . A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt történt a tragédia

Halára verte a nőt

Egyelőre annyit tudni, hogy a férfi halálra verte a feleségét, de azt, hogy miért, még nem közölték. Annyi biztos még, hogy a férfi a gyilkosság után elhagyta a szobát, majd a szálláshely tulajdonosának elmondta a történteket, aki értesítette a rendőröket.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A helyszínen kapták el a rendőrök

Információink szerint a férfi nem próbált menekülni, a panzióban kapták el a rendőrök.A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói a 49 éves férfit őrizetbe vették, és emberölés gyanúja miatt indítottak eljárást ellene. A bíróság még a hétvégén elrendelheti a letartóztatását.

Szegedi gyilkosság
Szegedi gyilkosság – police.hu

Év végén történt hasonló gyilkosság

Hasonló tragédia legutóbb 2020 végén történt Szegeden. Akkor Subasán ölte meg a feleségét egy 38 éves férfi – írja a delmagyar.hu.

 Terhes volt a nő

Az asszony nyolc hónapos terhes volt. A férfi az udvaron végzett a nővel, ott találtak a holttestére. Az egyik szomszéd akkor azt mondta, hogy úgy tudja, hogy a felesége torkát vágta el a férfi. A szomszédok szerint a házaspár csendesen élt, visszahúzódóak voltak. A férfit nem sokkal a gyilkosság után az anyja házában kapták el a rendőrök Domaszéken.

Rátámadt nagyapjára

Amint arról a Kékvillogo.hu is beszámolt, hétfőn, családi vita után egy 32 éves férfi rátámadt a vele egy háztartásban élő nagyapjára Hajdúsámsonban

Meghalt az unoka

A dulakodás közben az idős férfi késsel megszúrta unokáját, aki sérüléseibe a helyszínen belehalt. A 76 éves férfi ellen emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A gyilkosság részleteiről szóló cikkünket ide kattintva érheted el

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a szegedi panzióban – Forrás: police.hu