A magyar rendőrök az olasz, osztrák és spanyol hatóságok által körözött autókat foglaltak le Csongrád megyében, Csanádpalotánál és Kiszombornál. Az egyenruhások összesen három járművet foglaltak le, ezeknek az összértéke volt 61 millió forint.

Lakóautó érkezett

A rendőrség szerint április 22-én, délután egy bolgár férfi jelentkezett kilépésre egy német honosságú Fiat Ducato Atlas 5 típusú lakóautóval a Kiszombor közúti határátkelőhelyen. Mint kiderült, a járművet körözték. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megállították a lakóautót

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Osztrákok körözték

A lakóautó ellenőrzése során a rendőrök megállapították, hogy a 20 millió forint értékű gépjárművet az osztrák hatóságok körözik, így nem tehettek mást, lefoglalták az értékes lakóautót.

Ezt a lakóautót foglalták le

Két újabb körözött autó bukkant fel

Másnap 12 óra után, majd 18 órakor a Csanádpalota autópálya-határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy svéd, illetve egy spanyol honosságú BMW. A két autót egy-egy román állampolgárságú személy vezette.

Ezt az autót keresték a svédek

Mindkét autót körözték

Az ellenőrzéskor hamar nyilvánvalóvá vált a rendőrök számára, hogy mindkét BMW-t körözik. Az egyik, 6 millió forint értékű autót az olasz hatóságok, míg a másik, 35 millió forint értékű kocsit a spanyol hatóságok körözték.

Félrehúzták a spanyol BMW-t is

Lefoglalták az autókat

A Makói Rendőrkapitányság nyomozói az összesen 61 millió forint értékű autókat lefoglalták. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Lefoglalt BMW – Forrás: Police.hu