Kis híján megfojtotta barátnőjét egy hajléktalan férfi a Westend lépcsőházában. A nő a közeli szállodába menekült, ott kért segítséget.

Hajléktalanként éltek

A nő és a férfi hajléktalanként éltek párkapcsolatban. A 2019 őszén a nő azért utazott Budapestre, hogy néhány napot együtt töltsön a barátjával. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Alkoholt fogyasztottak

Érkezése másnapján késő este alkoholt fogyasztottak és megbeszélték, hogy az éjszakát az egyik budapesti bevásárlóközpont parkolójához tartozó lépcsőházban töltik.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Veszekedésből verekedés

Útközben, a férfi féltékenysége miatt összevesztek a Nyugati téri aluljáróban, a veszekedésből pedig verekedés lett. A férfi ököllel többször is megütötte a nőt, írja a Budapestkörnyéke.hu.

A parkolóban is balhéztak

Éjfél körül érkeztek meg a Westend parkolójához tartozó lépcsőházba, ahol együtt töltötték az időt. A férfi féltékenysége miatt megint összevesztek, és a férfi ismét ököllel esett a nőnek.

Fojtogatta a nőt

A nő ekkor megpróbálta elhagyni a lépcsőházat, azonban a férfi utána ment, hátulról megragadta a nyakát, és magához húzta, miközben mind a ketten a földre estek. A vád szerint a férfi ekkor a hátán fekvő barátnője mellé térdelt, megrángatta a hajánál fogva, majd ismételten megragadta a nyakát és olyan erővel és hosszan fojtogatta, hogy az elvesztette az eszméletét. Amikor ezt észlelte a férfi, akkor abbahagyta a nő fojtogatását, aki magához tért.

Megszökött, míg a férfi aludt

A 30 éves férfi nem akarta, hogy a nő elhagyja a helyszínt, ezért azt kérte, hogy vetkőzzön meztelenre. A nő le is vetkőzött. Amikor a férfi elaludt, a nő a lépcsőházból egy közeli szállodába ment, ahol segítséget kért.

Itt töltötte az éjszakát a hajláktalan pár

Forrás: ugyeszseg.hu

Fegyházat kértek a férfira

A nő a bántalmazás következtében az arcán, nyakán zúzódásos, véraláfutásos sérüléseket szenvedett, a nyak leszorításával agyduzzanat alakult ki nála, mely közvetett életveszélyes állapotot eredményezett, a halálos eredmény elmaradása azon múlott, hogy a férfi önként felhagyott a fojtogatással. A Fővárosi Főügyészség fegyházbüntetést kért a többszörös visszaeső erőszakos férfira.

Szabadul, de már újra le is akarják tartóztatni

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a 24.hu-nak azt mondta, hogy a férfit már kétszer is elítélték korábban testi sértések miatt. A terhelt épp ma szabadul egy másik büntetéséből, ezért a főügyészség már indítványozta is a letartóztatását. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció