Veresegyházi nevelőszülőjétől tűnt el szerdán egy 11 éves kisfiú. A rendőrök egyelőre nem találják Váradi Eleket, aki tegnap elindult az iskolába, de oda már nem érkezett meg.

Nem ért oda az iskolába

A 11 éves kisfiú eltűnését 2023. április 5-én délután jelentette be nevelőszülője, miután aznap reggel Elek buszra szállva elindult veresegyházi általános iskolájába, ahová azonban nem érkezett meg, azóta nem tudnak hollétéről. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fekete dzseki és iskolatáska

A kisfiú 160-165 centiméter magas, erős, sportos testalkatú, rövid, barna hajú. Eltűnésekor fekete dzsekit, szürke melegítőnadrágot, Nike edzőcipőt viselt, fekete iskolatáskáját vitte magával.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Szeret csavarogni

Elek már többször eltűnt, magyarázata szerint „mehetnékje van”, szeret csavarogni. Minden alkalommal épségben hazament, vagy a rendőrök találták meg. Most is mindent megtesznek a kisfiú megtalálása érdekében, de mihamarabbi felkutatásához segítségre van szükségük.

Így segíthet

A Gödöllői Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható Váradi Eleket felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2895 telefonszámon, tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80/555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó számon.

Az eltűnt kisfiú

Gergőt megtalálták

A Kékvillogó.hu számolt be arról a közelmúltban, hogy megtalálták azt a hatéves kisfiút, aki egy nappal korábban tűnt el és óta fáradhatatlanul kerestek. Gergő egy Tolnai vármegyei településről tűnt el, a TEK is bekapcsolódott a kutatásba és rendőrségi helikoptert is bevetettek.

Egy drón segítségével vették észre

A gyermeket egy drón segítségével vették észre a Tolna-Mözs település melletti búzatáblánál, egy kútnál. A kutatóegységek valószínű többször is elhaladhattak a gyermek mellett, aki feltehetően betegségéből fakadóan szándékosan bújhatott el az őt keresők elől. 

Zokogva várták

Összesen hétszáz méter választotta el a kutat a kisfiú otthonától. Édesapja és testvérei zokogva várták, hogy a mentőegységek előhozzák a gyermeket. Az édesanyját a rendőrségre szállították kihallgatásra – írta meg a Blikk.

Paksi önkéntesek bukkantak rá

A fiút a szántóföldön találták meg, életben, egészségben – írja a teol.hu. A gyermekre két paksi önkéntes bukkant rá a település határától nem messze: Góman Dávid és Jelencsik Zsolt, valamint kutyáik Jenny és Tequila. A fiú a szántőföldön, a vetésben feküdt, majd felállt. Át volt fázva, de ezt leszámítva – első látásra – nem volt különösebb baja. A fiút a Terrorelhárítási Központ munkatársainak adták át. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: az eltűnt veresegyházi kisfiú. Fotó: Police.hu

Együttműködve a topgal.hu oldalt működtető céggel