Ahogy azt az elsők között itt a Kékvillogó.hu hírportálon megírtuk, egy 36 éves férfi és három fia esett neki egy 16 éves fiúnak a Fejér megyei Sárkeresztúron szombat éjjel. Gereblyenyéllel, lapáttal és bottal verték össze a srácot. A rendőrökhöz egy kórházból érkezett a bejelentés, amelyet követően néhány órán belül elfogták a feltételezett elkövetőket, friss hír, hogy letartóztatták őket a rendőrök.

Kezelőorvos riasztotta a rendőrséget

Életveszélyt okozó testi sértés miatt indult eljárás a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon ismeretlen tettesek ellen, mivel kiderült, hogy egy 16 éves fiút Sárkeresztúron bántalmaztak. Az esetről a fiú kezelőorvosa tett bejelentést április 3-án, éjszaka, és elmondta, hogy a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban ápolják a fiú életveszélyes sérüléseit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Azonnal intézkedtek

Az orvos bejelentését követően a rendőrök gyors adatgyűjtésbe kezdtek: tanúkat hallgattak ki, helyszíni szemlét tartottak, és megkezdték a lehetséges elkövetők felkutatását. Rövid időn belül sikerült is azonosítaniuk a tetteseket.

Fél nap sem kellett

Az azonosítást követően a nyomozók április 4-én, délelőtt lecsaptak az elkövetőkre a sárkeresztúri lakóhelyükön. Akciójuk során elfogtak egy 36 éves férfit és annak három fiát, egy 15, egy 17 és egy 18 éves fiatalt. A rendőrség friss közleménye szerint az apát és kegyetlen fiait őrizetbe v ették és gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Fajtalankodni akart

Sárkereszturon más döbbenetes bűncselekmény is történt nemrég. Mint korábban megírtuk, R. Ferenc a saját 7 éves kislányát akarta megerőszakolni a sárkereszturi családi házukban úgy, hogy a szomszédos ágyon ott feküdt két másik gyermeke is. A pedofil férfit a gyermekek anyja, Anita buktatta le, aki épp hazaért a vásárlásból, és az ablakon benézve látta, hogy párja mire készül.

Névnapja volt

A hétéves Valentinát február 14-én, a névnapján akarta megerőszakolni a férfi, aki azt hitte, párja csak később fog hazaérkezni a bevásárlásból. Amikor a nő rajtakapta, R. Ferenc felpattant a biciklijére, majd elhajtott a helyszínről.

6 napig bujkált

A molesztálást követően a férfi rejtőzködött, majd hat nap után előkerült, és az egyik este visszament a családi házhoz. Ezután az élettársának köszönhetően szinte azonnal elfogták Ferencet a rendőrök, akik ezt követően kiderítették, hogy a férfinak már korábban is volt hasonló esete.

Nem beszélt magánéletéről

R. Ferenc nem igazán mesélt barátnőinek a magánéletéről, így még az élettársa, Anita sem tudott semmit a párjáról, csak azt, hogy ült már börtönben, de úgy tudta, hogy kábítószer miatt. Mint kiderült, a férfi nem drogok miatt volt börtönben, hanem azért, mert korábban az óvodáskorú kisöccsét is megpróbálta megerőszakolni – ezt Anita csak most tudta meg az eljárás során.

Győrben is volt balhé

Mint ahogyan azt a KékVillogó is megírta, április 2-án érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy Győr belvárosában, egy társasház lépcsőházában két férfi összeveszett, majd az egyikőjük előkapott egy kést, és leszúrta az ott lakó férfit.

Elfogták és előállították

A riasztást követően a győri rendőrök egy társasház lakásában elfogták a késelő férfit, akit ezután elő is állítottak. A 48 éves R. Jenő budapesti lakost súlyos testi sértés kísérlete miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették a férfit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció