A budapesti, 18. kerületi rendőrök jelenleg is keresik az eltűnt, idős férfit. Mint írják, a 89 éves Pesti József Imre egy 9. kerületi kórházból tűnt el.

Keresik

A XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az eltűnt Pesti József Imre ügyében. A 89 éves férfinak április 3-án veszett nyoma egy 9. kerületi kórházból, és azóta nem adott életjelet magáról. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

9. kerületből tűnt el

Ezt lehet tudni

A rendőrség információi szerint az idős férfi április 3-án, 18 óra körül tűnt el a 9. kerületi kórházból, ismeretlen helyre távozott, és az eltűnése óta nem adott életjelet magáról. A 18. kerületi egyenruhások jelenleg is keresik a férfit.

Nehezen tájékozódik

Pesti József Imre 165 centiméter magas, rövid és ősz haja van. Amikor utoljára látták, padlizsánlila színű kabátot, barna nadrágot, barna szandált, lila zoknit és barna baseball sapkát viselt. A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy az idős férfi térben és időben nehezen tájékozódik.

Gyermekotthonból is jelentettek eltűnéseket

Mint korábban írtunk róla, egy budapesti, 8. kerületi gyermekotthonból nyoma veszett két lánynak, és az sem kizárt, hogy a fiatalok együtt szöktek el az intézményből. A rendőrök folyamatosan keresik az eltűnt gyerekeket: a 17 éves Papp Zsanettet és a 16 éves Putnoki Ramóna Edinát.

Eltűnt Papp Zsanett Éva

A 8. kerületi gyermekotthonból az egyik eltűnt a 17 éves Papp Zsanett Éva volt, aki április 1-jén távozott ismeretlen helyszínre. A 17 éves lány kb. 160 cm magas, átlagos testalkatú, hosszú, barna hajú, szeme színe kék. Bal karján egy tetoválás található. Eltűnésekor fekete dzsekit, melegítőnadrágot és sportcipőt viselt.

Keresik Putnoki Ramóna Edinát is

Április 1-jén eltűnt egy másik lány is a józsefvárosi gyermekotthonból. Az ismeretlen helyen tartózkodó 16 éves Putnoki Ramóna Edinát jelenleg is keresik a rendőrök.

Így néz ki

A fiatal lány 170 centiméter magas, átlagos testalkatú, hosszú, barna haja és barna szeme van. Eltűnésekor fekete kabátot, farmernadrágot és sportcipőt viselt.

Így segíthet

A budapesti 18. kerületi rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Pesti József Imrét felismeri, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában hívható, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Pesti József Imre – Forrás: Police.hu