Egy 36 éves férfi és három fia esett neki a 16 éves fiúnak a Fejér megyei Sárkeresztúron szombat éjjel. A rendőrökhöz egy kórházból érkezett a bejelentés, amelyet követően néhány órán belül elfogták a feltételezett elkövetőket.

Kezelőorvos riasztotta a rendőrséget

Életveszélyt okozó testi sértés miatt indult eljárás a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon ismeretlen tettesek ellen, mivel kiderült, hogy egy 16 éves fiút Sárkeresztúron bántalmaztak. Az esetről a fiú kezelőorvosa tett bejelentést április 3-án, éjszaka, és elmondta, hogy a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban ápolják a fiú életveszélyes sérüléseit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Sárkeresztúron támadták meg a fiút

Azonnal intézkedtek

Az orvos bejelentését követően a rendőrök gyors adatgyűjtésbe kezdtek: tanúkat hallgattak ki, helyszíni szemlét tartottak, és megkezdték a lehetséges elkövetők felkutatását. Rövid időn belül sikerült is azonosítaniuk a tetteseket.

Fél nap sem kellett

Az azonosítást követően a nyomozók április 4-én, délelőtt lecsaptak az elkövetőkre a sárkeresztúri lakóhelyükön. Akciójuk során elfogtak egy 36 éves férfit és annak három fiát, egy 15, egy 17 és egy 18 éves fiatalt. Kihallgatásuk jelenleg is folyamatban van.

Tegnap egy HÉV megállóban balhéztak össze

Mint megírtuk, április 3-án, 14 óra 10 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre, miszerint Budapest 9. kerületében, a Soroksári úton több lövést is hallottak egy HÉV megállóban. A lövöldözés öt ember vitája miatt történt, de szerencsére a lövésektől nem sérült meg senki.

Egyikőjüket hátba szúrták

A gázpisztollyal leadott lövések ugyan nem okoztak sérülést, de a társaságból egy embert kórházba kellett szállítani, mivel a hátába egy kést szúrtak. Szerencsére a férfi fel fog épülni, mivel a hatóságok szerint csak 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Vizsgálják az ügyet

A 9. kerületi rendőrök felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt kezdtek nyomozni az ügyben. A feltételezett elkövetők elszámoltatása pedig folyamatban van.

Győrben is volt késelés

Mint ahogyan azt a KékVillogó is megírta, április 2-án érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy Győr belvárosában, egy társasház lépcsőházában két férfi összeveszett, majd az egyikőjük előkapott egy kést, és leszúrta az ott lakó férfit.

Elfogták és előállították

A riasztást követően a győri rendőrök egy társasház lakásában elfogták a késelő férfit, akit ezután elő is állítottak. A 48 éves R. Jenő budapesti lakost súlyos testi sértés kísérlete miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették a férfit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Rendőrautó – Forrás: Police.hu