A lakosság segítségét kérik a bonyhádi rendőrök Kiss Katalin eltűnésének ügyében, a 15 éves fiatalnak már nem először veszett nyoma.

December elején tűnt el

A police.hu tájékoztatása szerint a Bonyhádi Rendőrkapitányság a körözési eljárást folytat Kiss Katalin eltűnése kapcsán. Mint írják a 15 éves lány 2021. december 9-én a kétyi gyermekotthonból engedély nélkül távozott, tartózkodási helye azóta ismeretlen, életjelet nem ad magáról. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Személyleírása

Kiss Katalin körülbelül 165 centiméter magas, barna szemű, vékony testalkatú. Eltűnéskori ruházata nem ismert.

FIGYELEM! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ezt a lányt keresik:  

Fotó: police.hu

Nem először tűnik el

Kiss Katalinról már itt a Kékvillogó oldalán is többször beszámoltunk, a fiatal lány ugyanis már nem először tűnik el. Legutóbb október elején írtunk róla, akkor másfél hónapig semmiféle életjelet nem adott magáról.

Kapcsolódó:

Március elején is meglépett

Katalinról először március elején írtunk, akkor arról számoltunk be, hogy a kamasz lány 2021. február 15-én a kétyi gyermekotthonból engedély nélkül távozott, majd heteken át semmiféle életjelet nem adott magáról. Ezt követően a fiatal valószínűleg előkerülhetett, ám eltűnése kapcsán újabb híradás jelent meg a police.hu oldalán, ám hónapokkal később.

Majd májusban is meglépett

A 15 éves lány ugyanis májusban ismét felkerült a rendőrség oldalára, mint akkor megírtuk 2021. május 3-án a szekszárdi gyermekotthonból engedély nélkül távozott, majd ismételten hetekig nem adott életjelet magáról.

Ez is érdekelhet:

Ezt kéri a rendőrség

A Bonyhádi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-550-950-es számot, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kiss Katalin – Forrás: police.hu