A lakosság segítségét kérik a bonyhádi rendőrök a 15 éves Kiss Katalin eltűnésének ügyében. A kamaszlány még május 3-án tűnt el, azóta semmiféle életjelet nem adott magáról.

Engedély nélkül távozott

A 15 éves lány 2021. május 3-án a szekszárdi gyermekotthonból engedély nélkül távozott, tartózkodási helye azóta ismeretlen, életjelet nem ad magáról. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Személyleírása

Kiss Katalin körülbelül 160 centiméter magas, barna hajú, barna szemű, sovány testalkatú. Eltűnéskori ruházata nem ismert.  

Ha bárki bármit tud

A Bonyhádi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-550-950-es számot, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon, írja a police.hu.

Fotó az eltűnt lányról:

Fotó: police.hu

Budapesten egy 14 éves lány tűnt el

A 14 éves Kertész Alexandra pedig Budapesten tűnt el, a tinédzsert a rendőrök jelenleg is keresik.

Józsefvárosból tűnt el

A rendelkezésre álló adatok szerint a 14 éves lány 2021. május 21-én engedélyezett kimenőjéről nem tért vissza egy 8. kerületi gyermekotthonba, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról. A rendőrök jelenleg is keresik.

Személyleírása

Kertész Alexandra 156 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszú, barna haja és barna szeme van. Eltűnésekor fekete kabátot, farmernadrágot és fehér cipőt viselt, írja a police.hu.

Fotó a lányról:

Fotó: police.hu

Ha bárki bármit tud

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható lány tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kiss Katalin – Forrás: police.hu