Halálra gázolt a vonat egy nőt szombat délután Pécsett, egy vasúti átjáróban – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Tisztázatlan körülmények

A közlemény szerint a Budapest felől Pécs irányába tartó személyvonat a pécsi Ürögi fasoron lévő vasúti átjáróban, eddig tisztázatlan körülmények között ütötte el a gyalogost. A baleset következtében a gyalogos, egy 85 éves nő a helyszínen életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Lezárták a vasúti átjárót

A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták a vasúti átjárót, az érintett útszakaszon közlekedők a környező utcákon keresztül tudnak kerülni.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az InterCity gázolt

A Mávinform azt közölte: a Baranya InterCity gázolt el egy gyalogost, Mecsekalja-Cserkút és Pécs között a helyszínelés végéig – várhatóan szombat estig – szünetel a vonatközlekedés, pótlóbuszok szállítják az utasokat. A baleset és az átszállások miatt nő a menetidő a Budapest-Pécs és a Pécs-Gyékényes vonalon.

Pár napja Dunakeszinél történt tragédia

Ahogy arról a Kékvillogó is beszámolt pár nappal ezelőtt halálra gázolt egy embert a vonat Dunakeszinél, a gyalogos tiltott helyen akart átmenni a síneken.

Május elején egy rollerező családapát ütött el a vonat

Szintén itt a Kékvillogó oldalán számoltunk be arról a tragikus eseményről, melynek során egy rollerező családapát gázolt halálra a vonat Pápánál.

Rollerrel közlekedett

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, május 8-án, 15 óra 30 perc körül a Pápa felől Csorna felé haladó vonattal párhuzamosan, egy földúton közlekedett a robbanó motoros rollerjével egy férfi, amikor eddig tisztázatlan körülmények között a vasúti átjáróban a vonatnak ütközött.

Helyszínen meghalt

Az ütközés következtében a rollert vezető, 24 éves, Pápa környéki férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Ezzel a rollerrel közlekedett az áldozat

Helyszíni felvétel – Forrás: police.hu

Hazafelé tartott

Az áldozat egy háromgyerekes apa, aki motoros rollerrel indult haza a családjához Mezőlak felé, és annak ellenére a sínekre kanyarodott az átjáróban, hogy a vonat még dudált is.

Élettársát hívta

Nemsokkal a baleset előtt az áldozat élettársát hívta telefonon. Ezután történt a tragédia. Egy barátja érthetetlennek nevezte a tragédiát, mert a férfi gyakran járt arra, szerinte zenét hallgathatott fülhallgatóval és ezért nem hallotta, hogy jön a vonat – mondta a férfi a TV2-nek. A vonatbaleset körülményeit a Pápai Rendőrkapitányság vizsgálja. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: BudapestKörnyéke.hu