Meghalt egy ember a Pest megyei Dunakeszin kedd reggel, miután elgázolta a váci vonat. A helyszínelés jelenleg is tart, emiatt késnek a vonatok.

Vonat gázolt

Halálos baleset történt Dunakeszin kedden reggel a János utcai gyalogos felüljáró és a Gyártelepi megálló között.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt a baleset

Egy fiatal halt meg

Előzetes információk szerint egy fiatal a gázolás áldozata, akit egy vonat gázolt el.

Helyszínelés a balesetnél

Helyszíni felvétel – Forrás: Keszi Channel

A váci vonat gázolt

A MÁV azt írja, Kedd reggel a Nyugati pályaudvarról 7:45-kor Vácra indult S70-es vonat (2442) Dunakeszin elütött egy embert, aki a helyszínen életét vesztette.

Változik a menetrend

A helyszínelés ideje alatt, várhatóan 11 óráig, Dunakeszi és Göd között a vonatok csak egy vágányon közlekednek, a szobi vonalon 10-20 perccel megnő a menetidő.

Sok ott a baleset

A Dunakeszi Gyártelep megállónál nem ritkák a vonatbalesetek. 2020 október 30-án is halálra gázolt egy embert az egyik szerelvény.

Megszólaltak a szemtanúk

A Facebookon egy helyi nő akkor azt írta, hogy 15 éves lánya a peronról nézte végig, ahogyan átsétál egy ember a síneken és éppen akkor érkezett a vonat.

Tilos a gyalogos közlekedés

A baleset helyszínén tilos a gyalogos közlekedés, ennek ellenére a helyiek mégis átmennek a síneken, pedig a közelben egy gyalogos felüljáró is van.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Keszi Channel