Az élettársát hívta utoljára az a férfi, akit nem sokkal később halálra gázolt a vonat Pápánál szombat délután. A 3 gyermekes apa valószínűleg zenét hallgatott, ezért nem hallotta, hogy közeledik a vonat.

Rollerrel közlekedett

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, május 8-án, 15 óra 30 perc körül a Pápa felől Csorna felé haladó vonattal párhuzamosan, egy földúton közlekedett a robbanó motoros rollerjével egy férfi, amikor eddig tisztázatlan körülmények között a vasúti átjáróban a vonatnak ütközött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt történt a baleset

Helyszínen meghalt

Az ütközés következtében a rollert vezető, 24 éves, Pápa környéki férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Ezzel a rollerrel közlekedett az áldozat

Helyszíni felvétel- Forrás: police.hu

Hazafelé tartott

Az áldozat egy háromgyerekes apa, aki motoros rollerrel indult haza a családjához Mezőlak felé, és annak ellenére a sínekre kanyarodott az átjáróban, hogy a vonat még dudált is.

Ez a vonat gázolta el a férfit

Helyszíni felvétel – Forrás: police.hu

Élettársát hívta

Nemsokkal a baleset előtt az áldozat élettársát hívta telefonon. Ezután történt a tragédia. Egy barátja érthetetlennek nevezte a tragédiát, mert a férfi gyakran járt arra, szerinte zenét hallgathatott fülhallgatóval és ezért nem hallotta, hogy jön a vonat – mondta a férfi a TV2-nek. A vonatbaleset körülményeit a Pápai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Budatétényben egy lány halt meg

Tavaly szeptemberben Budapesten, Budatétény megállóhelytől mintegy 300 méterre, egy zajvédőfallal is elzárt vasúti pályaszakaszon történt egy hasonló baleset. Halálra gázolt a vonat egy fiatal lányt.

Fülhallgatóval sétált

A későbbi vizsgálat kiderített, hogy a lány fülhallgatóval a fülében sétált üzemi területen, ahol a gyalogosforgalom tilos. Emiatt nem hallhatta, hogy közeledik a vonat, amely halálra gázolta.

Baleset Gödön

2018-ban, a Pest megyei Gödön egy 17 éves lányt gázolt halálra a vonat. Ő is a fülhallgatója miatt nem hallotta a közeledő szerelvényt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: police.hu