A robbanó motoros rollerező férfi egy menetrend szerint közlekedő vonatnak ütközött neki szombat délután Pápánál. A rolleres olyan súlyosan megsérült az ütközésben, hogy a helyszínen életét vesztette.

Rollerrel közlekedett

A rendőrség szerint május 8-án, 15 óra 30 perc körül a Pápa felől Csorna felé haladó vonattal párhuzamosan, egy földúton közlekedett a robbanó motoros rollerjével egy férfi, amikor eddig tisztázatlan körülmények között a vasúti átjáróban a vonatnak ütközött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Pápánál ütközött a vonattal

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Helyszínen meghalt

Az ütközés következtében a rollert vezető, 24 éves, Pápa környéki férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Nem volt esélye a vonattal szemben

A baleset helyszíne – Forrás: Police.hu

Vizsgálják az ügyet

A vonatbaleset körülményeit a Pápai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezzel a rollerrel közlekedett a férfi

Robbanó motoros roller – Forrás: Police.hu

Interneten vett észre, hogy szülei halálos balesetet szenvedtek

Mint írtunk róla, teljesen összetört egy 11 éves kislány, amikor a hírekben észrevette, hogy a szülei autója balesetet szenvedett. A Celldömölk közelében lévő balesetben egy autó egy busszal ütközött, a szerencsétlenségben pedig Gábor és Melinda után egy 11 éves kislány maradt árván.

Fel sem fogták

“Amikor megláttam a kocsiját, összeomlott bennem a világ. A fiam azonnal meghalt, a menyasszonyát még megpróbálták újraéleszteni, de már rajta sem tudtak segíteni. Oda sem engedtek hozzájuk, még elbúcsúzni sem tudtam Gábortól, s még csak nem is láthattam őket” – sírta el magát Gábor édesanyja.

Többen is megsérültek

A durva celldömölki balesetben az árokba boruló busz épp dolgozókat szállított egy sárvári üzembe. A buszon összesen 15-en utaztak, tíz embert könnyű, kettőt súlyos sérülésekkel vittek kórházba. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Robbanó motoros roller – Forrás: Police.hu