A barabási rendőrök és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai közösen fogták el a csempészettel összefüggésbe hozható férfit.

Közös akció

A Barabási Határrendészeti Kirendeltség és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai közös szolgálatellátás alatt ellenőriztek 2022. január 5-én Tiszaviden egy személygépkocsit és annak vezetőjét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Csempészett cigi

Az egyenruhások az ellenőrzés alatt a gépjárműben árucsempészetből származó 10.929 doboz magyar adó- és zárjegy nélküli cigarettát találtak, írja a police.hu.

Fotó a helyszínről:

Fotó: police.hu

Előállították

A 33 éves férfit előállították a határrendészeti kirendeltségre, a gépkocsit, illetve a közel tizenötmillió forint értékű jövedéki terméket az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai lefoglalták.

Júniusban 30 milliónyi csempész cigivel bukott le egy férfi

Amint azt a Kékvillogó is megírta a rendőrök és a NAV munkatársai közös akcióval fogták el a 39 éves újkenézi férfit még júniusban. Az egyenruhások a férfi újkenézi lakásában találták meg a zárjegy nélküli, csempészetből származó cigarettákat.

Ez is érdekelhet:

Több mint 16 ezer dobozt találtak

Az alapos házkutatás során az egyenruhások az ingatlanhoz tartozó melléképületben több mint 16000 doboz, mesterkartonokba és nejlonzsákba csomagolt, magyar adó- és zárjegy nélküli, feltehetően árucsempészetből származó cigarettát találtak, írta akkor rendőrség.

Több ezer doboz került elő

Megpróbálta felgyújtani a bizonyítékot

Amikor a 39 éves újkenézi férfi észrevette, hogy megtalálták a rendőrök, megpróbálta felgyújtani a dohányt, azonban az egyenruhások ebben megakadályozták és elfogták. Kezére bilincs került, majd elindult ellene az eljárás.

Sok milliót ért a csempészcigi

NAV-osokhoz került a férfi

A rendőrök a 39 éves férfit a 31 milliós csempészcigaretta készletével együtt átadták az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak, számoltak be róla akkor a rendőrség oldalán. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: police.hu