Kiss Katalin eltűnése kapcsán itt a Kékvillogó oldalán is már beszámoltunk korábban, ugyanis a 14 éves kamaszlány már nem először szökött el a szekszárdi gyermekotthonból, majd tűnt el hetekre.

Nem ez az első eset

Katalinról először március elején írtunk, akkor arról számoltunk be, hogy a kamasz lány 2021. február 15-én a kétyi gyermekotthonból engedély nélkül távozott, majd heteken át semmiféle életjelet nem adott magáról. Ezt követően a fiatal valószínűleg előkerülhetett, ám eltűnése kapcsán újabb híradás jelent meg a police.hu oldalán, ám hónapokkal később. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Májusban is meglépett, hetekre eltűnik

A 15 éves lány ugyanis májusban ismét felkerült a police.hu oldalára, mint akkor megírtuk 2021. május 3-án a szekszárdi gyermekotthonból engedély nélkül távozott, majd ismételten hetekig nem adott életjelet magáról. A rendőrség oldalának híradása szerint a lány eddigre már a szekszárdi gyermekotthon lakója volt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kapcsolódó:

Most megint eltűnt

Katalin ezután ismét előkerülhetett, ám a rendőrség ismét hírt adott róla, ezúttal a police.hu azt írja: A Bonyhádi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Kiss Katalin eltűnése kapcsán.

Augusztus közepén tűnt el újra

A 15 éves lány 2021. augusztus 25-én a szekszárdi gyermekotthonból engedély nélkül távozott, tartózkodási helye azóta ismeretlen, életjelet nem ad magáról.

Fotó a fiatal lányról:

Személyleírása

Kiss Katalin körülbelül 160 centiméter magas, barna hajú, barna szemű, sovány testalkatú. Eltűnéskori ruházata nem ismert.

Kapcsolódó:

A lakosság segítségét kéri a rendőrség

A Bonyhádi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-550-950-es számot, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kiss Katalin – Forrás: police.hu