Amint arról a Kékvillogó is beszámolt szörnyű baleset történt Dunavarsánynál, a tragédiában egy idős bácsi vesztette életét.

Személygépkocsi és teherautó ütközött

Mint megírtuk eddig tisztázatlan okból Dunavarsányban az 5202-es úton a 6-os kilóméterszelvényében 2021. október 1-jén 13 óra 55 perc körül egy személygépkocsi és egy teherautó ütközött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kapcsolódó:

Egy idős férfi a helyszínen meghalt

A baleset következtében a személygépkocsit vezető 67 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, írta meg a police.hu, a baleset helyszínén pedig a BudapestKörnyéke.hu tudósítója is ott volt, aki a következőket mondta az eset kapcsán.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Feltehetően rosszul lett a sofőr

Elmondása szerint az 5202-es úton tartott egy idős férfi pénteken kora délután Opel Corsa típusú személyautójával Bugyi felől az 51-es főút irányába. A Rukkel-tó magasságában haladt, amikor eddig ismeretlen okból (lehet, rosszul lett, ami biztos, hogy nem előzött) áttért a menetirány szerinti bal oldalra és egy nyerges billencs oldalának, egészen pontosan az üzemanyag tanknak, illetve a második tengelyen lévő bal oldali keréknek csapódott.

Az Opel szinte a felismerhetetlenségig összeroncsolódott

Fotó: Gombkötő Krisztián

Nem volt bekötve

Az Opel a nagy erejű ütközés következtében megpördült és az út jobb szélére sodródott, a menetiránnyal szembe. Sajnos a vezetője nem használta a biztonsági övét, illetve az ő oldalán a légzsák sem nyílt ki, a tűzoltóknak végül a bal első ajtó levágásával sikerült őt kiemelni. Noha a mentők megpróbálták újraéleszteni, ez sajnos nem sikerült, a helyszínen életét vesztette.

A teherautó sofőrje elrántotta a kormányt

A nyergesvontató szintén férfi vezetője az ütközést követően elrántotta a kormányt, ettől a teherautó a jobb oldali, laza útpadkára sodródott, majd balra kormányzott, nehogy árokba boruljon. Így viszont keresztbe fordult a billenccsel az úttesten és az Opel mögött haladó Kia Ceed kombi bal oldalának rohant, majd keresztben megállt, a Kia pedig az árokba csapódott.

A Kia az árokba borult

Fotó: Gombkötő Krisztián

Egy Kiának csapódott

Szerencsére sem a nyergesvontató sofőrje, sem a Kiában utazó házaspár nem sérült meg a balesetben, de a Ceed vezető oldali ajtaját ugyancsak a tűzoltóknak kellett felfeszíteni. A baleset miatt jelenleg is teljes útzár van érvényben az érintett útszakaszon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: Gombkötő Krisztián