Borzasztó tragédia történt Dunavarsányban, egy teherautó ütközött személygépkocsival, a baleset során egy ember azonnal meghalt.

Személygépkocsi és teherautó ütközött

Eddig tisztázatlan okból Dunavarsányban az 5202-es úton a 6-os kilóméterszelvényében 2021. október 1-jén 13 óra 55 perc körül egy személygépkocsi és egy teherautó ütközött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy idős férfi a helyszínen meghalt

A baleset következtében a személygépkocsit vezető 67 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, írja a police.hu.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Tart a helyszínelés

A rendőrök a balesettel érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, azt a mentési munkálatok és a helyszínelés előrehaladtával fokozatosan teszik majd szabaddá.

Vizsgálják a baleset körülményeit

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya megkezdte a baleset körülményeinek vizsgálatát. 

Az M5-ösön holttestet találtak

Amint azt a Kékvillogó is megírta titokzatos holttestet találtak az M5-ös autópálya mellett, 300 ezret kap, aki azonosítja az elkövetőt. A Kecskeméti Rendőrkapitányság halált okozó közúti baleset gondatlan okozás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. Lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. szeptember 16-án 18 óra 23 perckor, hogy Kecskeméten, a Kiskőrösi út folytatásánál, az M5-ös autópálya mellett egy 40-50 év közötti holttestet találtak. 

Közlekedési balesetben hunyhatott el

Az eljárás során a rendőrök megállapították, hogy az elhunyt feltehetően közlekedési baleset következtében halt meg, valamint azonos azzal a férfival, akinek eltűnését hozzátartozója 2021. szeptember 13-án bejelentette a Kecskeméti Rendőrkapitányságon.

Személyleírása

Az elhunyt személyleírása: 175 centiméter magas, vékony testalkatú, haja, arcszőrzete sötétbarna. Arca beesett, borostás. Barna szemű, fogazata hiányos. Ruházata: kék színű nadrág, oldalán világos csíkkal és kék színű póló fehér márkajelzéssel.

Gyalog közlekedhetett

Az elhunyt személy a balesetet megelőzően gyalogosan közlekedett. Közlekedése során fekete színű hátizsákot hordott, melyen piros betétek voltak, valamint sötét színű baseball sapkát, továbbá szürkés színű sportcipőt viselt.

A lakosság segítségét kérik

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki az elkövetővel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hivatali munkaidőben tegyen bejelentést személyesen az Kecskeméti Rendőrkapitányságon, illetve bármely rendőri szervnél. Hívja a 112-es, díjmentes segélyhívó számot, illetve tárcsázza az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát!

Nyomravezetői díj

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője bruttó 300.000, azaz háromszázezer forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek.

Így tud segíteni

A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti.

Tanúvédelmi program

Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels