A Bonyhádi Rendőrkapitányság eljárást folytat Kiss Katalin eltűnése kapcsán, a 15 éves lány a kétyi gyermekotthonból tűnt el.

Február közepén tűnt el

A Police oldalán azt írják 15 éves lány 2021. február 15-én a kétyi gyermekotthonból engedély nélkül távozott, tartózkodási helye azóta ismeretlen, életjelet nem ad magáról. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A személyleírása

Kiss Katalin 160 centiméter magas, barna hajú, barna szemű, sovány testalkatú. Eltűnéskori ruházata nem ismert.  EZ IS ÉRDEKELHET: Az Instagramján posztolt az az eltűnt anyuka, akit a rendőrség már több mint egy hónapja keres

Mutatjuk a lány fotóját

Fotó: Police

Ha bárki bármit tud

A Bonyhádi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-550-950-es számot, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Budapesten is eltűnt egy 15 éves lány

Mint ahogyan azt a KékVillogó is megírta egy budapesti gyermekotthonból tűnt el egy 15 éves lány.

Nem ment vissza a kimenőjéről

A rendőrség információi szerint a 15 éves lány 2021. február 26-án 19 óráig engedélyezett kimenőjéről nem tért vissza egy 8. kerületi gyermekotthonba, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet pedig azóta nem adott magáról.

Korábban egy 13 éves kislány tűnt el

Mint megírtuk, egy 13 éves kislány eltűnése miatt kérte a rendőrség a lakosság segítségét. Farkas Evelin Klementina szintén Budapest belvárosából, a 8. kerületből tűnt el.

Ő is gyermekotthonban lakott

A rendőrségi információk szerint a 13 éves Farkas Evelin Klementina 2021. február 20-án, 13 óra 45 perc körül tűnt el egy 8. kerületi gyermekotthonból, azóta pedig életjelet nem adott magáról.

Személyleírása

Az egyenruhások által keresett kislány körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, vörös hajú, szeme színe pedig kék. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Eltűnt lány – Forrás: Police.hu