Kiglics Kitti decemberben tűnt el, a rendőrség azóta is keresi, élő körözést adott ki vele szemben a nagykanizsai rendőrség, az adatlapja jelenleg is elérhető a Policeon.

Eltűntként keresik

A fiatal nő decemberben tűnt, azóta keresik eltűntként, ám Kitti az Instagram oldalán posztolt január 9-én. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Ez Kitti körözési adatlapja

Ezt mondta egyik ismerőse

Az eltűnt emberek csoportban is ott a képe, az egyik ismerőse pedig azt írta az ottani poszt alá hogy Kitti a kislányát sohasem hagyná el. A 21 éves nőt jelenleg is keresi a rendőrség, éppen ezért egészen érhetetlen ez a szituáció.

Ez a poszt szerepel az eltűnt emberek csoportban

Nemrég posztolt

Mindezek ellenére a fiatal lány január 9-én posztolt az Instagramján, egy kutyát osztott meg. Ezek alapján úgy tűnik, hogy bár a tartózkodási helyét nem árulja el senkinek, életben van és jól van. Erre utal egyébként az is, hogy a Messenger alkalmazásba is belépett.

Néhány napja egy négygyermekes apa tűnt el, aki végül szerencsésen előkerül

Mint azt a KékVillogó is megírta a Siófokról eltűnt négygyermesekes édesapát a zalaegerszegi hajléktalanszállón találták meg csütörtökön.  A szociális munkások értesítették a férfi testvérét.  Felián Attilától társai elvették a kabátját, vélhetően bántalmazták is. A férfit testvére és felesége vitte haza.

A szociális munkások ismerték fel

Az elkeseredett család igyekezett minél több fórumon segítséget kérni. A szociális munkások a Facebookon közzétett felhívást is látták, és amikor rájöttek, hogy az eltűnt férfi nem más, mint az egyik új lakójuk, azonnal felhívták Attila testvérét.

Testvére és felesége vitte haza

„Végre megtaláltuk! Éppen most visszük orvoshoz, aztán haza. Itt ül mögöttem az autóban, a felesége, Timi vigyáz rá” –mondta csütörtökön a Borsnak Péter, a férfi öccse.

Gyógyszereket kapott

Attila azonban nem nyilatkozott, testvére elmondása szerint még erősen zavart volt. Vélhetően gyógyszereket kapott.

Bántalmazták a hajléktalanszállón

„Nem teljesen értjük, hogy mi történt, de ez most nem számít. Azt hihette, hogy Timi kiadta az útját, de ez félreértés volt. A szállón sajnos a sorstársai elvehették a kabátját, és kicsit bántalmazhatták is. Most már minden rendben lesz” – mondta Attila öccse. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Police