A 21 éves férfi egy rendezvényen akarta értékesíteni a drogot, amit a balassagyarmati körzeti megbízottak a táskájában találtak.

Árulta a drogot

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem és kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárást B. László 21 éves budapesti lakos ellen. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Lecsaptak rá a rendőrök

A körzeti megbízottak 2020. augusztus 30-án az éjszakai órákban Magyarnándor és Becske közötti útszakaszon ellenőriztek egy személygépkocsit és az abban utazókat, írja a Police.

Többféle anyag volt nála:

Lefoglalták a rendőrök

A rendőrök a 21 éves utas táskájában többfajta kábítószergyanús anyagot – tablettát, kristályt, port, zöld növényi törmeléket -, valamint ezek terjesztéséhez, csomagolásához szükséges eszközöket és készpénzt találtak, amelyet lefoglaltak.

Ezt mondja a szakértő

A szakértői vélemény alapján B. László csomagjában megtalált anyagok kábítószernek minősülnek.

Ez is a táskájában volt

Itt akarta értékesíteni a drogot

A férfi a kábítószert a közeli településen, zártkörű rendezvényen akarta értékesíteni.

Vádemelés várható

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság a nyomozást befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Police