A 2. kerületi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a felvételen látható férfi azonosításához.

Egy lakóházba tört be

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 2. Kerületi Rendőrkapitányság lopás bűntett kísérlet gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki 2020. december 12-én 18 óra körül egy Budapest II. kerületi lakóházba betört. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült

Ha bárki bármit látott

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 2. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon, írja a Police.

Decemberben sorozatbetörőt fogtak a rendőrök

Mint azt a KékVillogó is megírta három betörést is elkövetett az a férfi, aki legutóbb egy irodaházból vitt el 4 millió forintot. Vélhetően a kamerák láthattak valamit, így a rendőrök végre rátaláltak az 51 éves elkövetőre. Kiderült nem egyedül dolgozott és korábban már több helyre betört, összesen 20 milliót lopott.

Több betörést írnak a számlájára

Három betöréssel gyanúsítják azt az 51 éves férfit, aki a rendelkezésre álló adatok szerint november 10-én 22 óra körüli időben betört egy 3. kerületi irodaépületbe.

Bemászott az ablakon

Az ablakon keresztül jutott be, majd onnan készpénzt, bankkártyát és több mobiltelefont lopott el négymillió forint értékben.

Társai is voltak

Az eljárás adatai szerint a férfi nem egyedül dolgozott. A a lopás előkészítésében élettársa segített neki.

A kamerák segíthettek

Az elkövetőt a rendőrök azonosították, talán a kamerarendszer segített a rendőröknek. Kiderült, hogy B. Attila korábban is követett el hasonló bűncselekményeket.

Páncélszekrényből is lopott

Idén augusztus 6-án éjszaka társával egy 14. kerületi üzletbe tört be. A helyiségben található páncélszekrényből 15 millió forint készpénzt loptak el.

Dabasi házba is betört

A nyomozók gyanúja szerint a férfi két társával idén október 19-én egy dabasi családi házba is betört, de innen üres kézzel távoztak. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Police videó