Mint ahogyan azt a KékVillogó is megírta  ketten haltak meg abban a balesetben, amely a 6-os főúton történt Százhalombattánál csütörtök reggel. A tragédiában a másik jármű vétlen sofőrje is meghalt, lánya képtelen feldolgozni a fájdalmat.

Halálos baleset a 6-os főúton

A BudaPestkörnyeke.hu írta meg, hogy halálos baleset történt a 6-os főúton, Százhalombatta térségében csütörtök reggel. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Frontális ütközés

Mint megírtuk egy személygépkocsi haladt Ercsi felől Érd irányába, amikor egyelőre tisztázatlan okból áttért a menetiránya szerint bal oldalra és összeütközött egy teherautóval. 

Kettészakadt

A 19 éves sofőrnek hét hónapja volt jogosítványa

A BudapestKörnyéke úgy tudja, hogy a 19 éves sofőrnek hét hónapja volt jogosítványa, ő próbált meg előzni a Daewoo típusú járművével.

Döbbenetes helyszíni felvétel:

Egy kamiont próbált meg előzni

Úgy tudjuk a sofőr egy kamiont előzött, de rosszul mérte fel, visszatért a jobboldalra de megcsúszott, keresztbe fordult és a kisteherautó a jobb oldalába rohant.

A kocsi kettészakadt, a sofőr a helyszínen meghalt

Az ütközéstől az autó kettészakadt, a sofőr kirepült és a helyszínen meghalt.

Az egyik sérült is meghalt

Mint megírtuk az egyik sérült életéért hiába küzdöttek a mentők, belehalt sérüléseibe. Két másik utast, egy 23, valamint egy 39 éves férfit a mentők súlyos sérülésekkel kórházba vitték. Lapunk információi szerint a kisteherautóban valóban hárman utaztak, egyik utas sem volt bekötve, a sofőr beszorult, őt a tűzoltók feszítővágóval szabadították ki, de sajnos életét vesztette. A másik két utas súlyosan sérült, az egyikük gerinctörést szenvedett. Úgy tudjuk, ha a sofőr be lett volna kötve, akkor túlélhette volna az ütközést.

A kisteherautó is szétroncsolódott

A kisteherautó elhunyt sofőrjének lányában a rokonok tartják a lelket

A rokonok tartják a lelket a csütörtökön tragikusan elhunyt János lányában – írja a Bors. „Miért hagytál itt engem apám, miért haltál meg! Én megyek utánad, nélküled nem bírok élni!” – mondta fájdalmában a lány.

Mindent megtettek érte

A sofőr életéért a helyszínen küzdöttek a mentősök, ám mindennek ellenére életét vesztette. A hátul ülő két munkatársát pedig súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Felfoghatatlan tragédia

A szörnyű tragédia mindkét sofőr családja számára felfoghatatlan: a kisteherautót vezető Jánost mindenki szelíd, odaadó családapának ismerte meg, aki családjának élt. Nem csoda, hogy lánya számára feldolgozhatatlan a fájdalom, írja a lap. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.


Kiemelt kép és belső fotók: Gombkötő Krisztián – BudapestKörnyéke