Mint ahogyan arról a BudapestKörnyéke is beszámolt ketten haltak meg abban a balesetben, amely a 6-os főúton történt Százhalombattánál csütörtök reggel. A tragédia helyszínéről helyszíni tudósítónk küldött több drámai felvételt.

Halálos baleset a 6-os főúton

A BudaPestkörnyeke.hu beszámolója szerint, halálos baleset történt a 6-os főúton, Százhalombatta térségében.

Fotó a helyszínről

Frontális ütközés

Egy személygépkocsi haladt Ercsi felől Érd irányába, amikor egyelőre tisztázatlan okból áttért a menetiránya szerint bal oldalra és összeütközött egy teherautóval. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kettészakadt

A 19 éves sofőrnek hét hónapja volt jogosítványa

A BudapestKörnyéke úgy tudja, hogy a 19 éves sofőrnek hét hónapja volt jogosítványa, ő próbált meg előzni a Daewoo típusú járművével.

Döbbenetes helyszíni felvétel:

Egy kamiont próbált meg előzni

Úgy tudjuk a sofőr egy kamiont előzött, de rosszul mérte fel, visszatért a jobboldalra de megcsúszott, keresztbe fordult és a kisteherautó a jobb oldalába rohant.

A kocsi kettészakadt, a sofőr a helyszínen meghalt

Az ütközéstől az autó kettészakadt, a sofőr kirepült és a helyszínen meghalt.

Videó a helyszínről:

Az egyik sérült is meghalt

A rendőrség azt írta korábban, hogy az egyik sérült életéért hiába küzdöttek a mentők, belehalt sérüléseibe. Két másik utast, egy 23, valamint egy 39 éves férfit a mentők súlyos sérülésekkel kórházba vitték. Lapunk információi szerint a kisteherautóban valóban hárman utaztak, egyik utas sem volt bekötve, a sofőr beszorult, őt a tűzoltók feszítővágóval szabadították ki, de sajnos életét vesztette. A másik két utas súlyosan sérült, az egyikük gerinctörést szenvedett. Úgy tudjuk, ha a sofőr be lett volna kötve, akkor túlélhette volna az ütközést.

A kisteherautó is szétroncsolódott

Lehetett volna több sérült is

Információink szerint ezek a kisteherautók egyébként hat személyesek, ám most csak hárman utaztak benne, így csupán a szerencsének köszönhető, hogy nem volt több áldozata a tragédiának. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép és belső fotók: Gombkötő Krisztián – BudapestKörnyéke