Megöltek két embert, egy férfit és egy nőt Kislángon. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a bejelentéstől számított egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.

Vérnyomok a földön

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2021. március 7-én 6 óra 45 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi hiába kereste Kislángon ismerősét, ezért otthonához ment, ahol a földön vérnyomokat talált.  A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Egy férfi és egy nő az áldozat

A kiérkező rendőrök a helyszínen egy nő és egy férfi holttestét találták meg, és már a helyszínen megállapították, hogy halálukat idegenkezűség okozta.

Elfogták a feltételezett elkövetőt

A széleskörű adatgyűjtésnek köszönhetően a nyomozók egy órán belül elfogták az emberöléssel gyanúsítható 26 éves férfit, aki ellen emberölés bűntett miatt eljárást indítottak. A helyszíni szemle és a nyomozati cselekmények még folyamatban vannak.

Ezek is érdekelni fognak, kattints a címekre!

Nemrégiben Budapesten történt gyilkosság

Mint azt a KékVillogó is megírta, hogy nemrégiben gyilkosság történt Budapesten, a 2. kerületben. A Kapás utcában egy nő baltával megölte élettársát, majd magával is végezni próbált.

Egy nő megölte élettársát

Az eset még február elsején történt, amikor is este 19 óra 20 perckor érkezett bejelentés arról a rendőrségre, hogy egy 2. kerületi lakásban haláleset történt. A rendőrség információi szerint a lakásban egy nő megölte élettársát, majd magával is végezni próbált.

Baltával ölt a nő

A férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe, a 39 éves nőt a mentők kórházba vitték. Úgy tudjuk, a nő baltával ölte meg a férfit, ezt követően próbált meg végezni saját magával is. IDE KAPCSOLÓDIK: „Mindent elárul egy ember jelleméről az, ahogyan a kapcsolatait lezárja” – a gyilkosság előtt szakításáról posztolt az a nő, aki baltával megölte párját a Kapás utcában

A fürdőkádban találtak rá

A Blikk úgy tudja, Krisztinára a fürdőkádban találtak rá, ahol az ereit próbálta felvágni. Először az édesapját hívta, majd a rendőröket. A nőt a mentők kórházba szállították. Attila életét azonban már nem lehetett megmenteni.

A szomszédok megdöbbentek

Mint megírtuk a szomszédokat sokkolta az eset. Többen ismerték a párt a környéken. Azt mondták, nem tűntek boldognak, sokat veszekedtek.

Minden este balhéztak

 „Egy nagyon hangos ajtócsapódást hallottam, aztán egy ideig némaság volt. Majd este ellepték a házat a rendőrök. Tőlük tudtam meg, hogy gyilkosság történt. Másfél éve költöztünk ide a párommal, pici babánk van, ezért sokat vagyok itthon. Mivel nem messze lakunk tőlük, a kiabálásokat hallottuk, szinte minden este balhé van náluk. Velük élt egy 10 év körüli gyerek is, hármasban sokat láttam őket a játszótéren. A gyerek nagyon aranyos és jólnevelt volt”– mondta a Blikknek az egyik házban lakó fiatal nő. FRISS! Munkába indult az a nő, akinek a válláról lerángatta a táskát egy férfi a HÉV megállóban – A nő hiába ordított segítségért

A gyermek nem volt otthon

Krisztina ismerősei a 39 éves nőt kedvesnek és békésnek ismerték. A szörnyű bűncselekmény idején a gyermek nem volt otthon, a vitákat sokszor a férfi féltékenysége váltotta ki.

Egy szépségszalonban dolgozott

„Kriszti az utóbbi időben nem volt igazán jó állapotban. Egy szépségszalonban dolgozott, és alig volt munkája a járvány kirobbanása óta. A bizonytalanság rettentően gyötörte, és persze anyagilag is megviselte. Úgy tudom, pár hete kórházba került, a betegágyán azt tervezte, hogy átmegy egy másik szalonba dolgozni, hátha ott jobban keres majd” – mondta Krisztina egyik ismerőse.

Rajongásig szerette kislányát

Az ismerős szerint Krisztina rajongásig imádta kislányát és nagyon büszke volt rá. Egy igazi „se veled, sem nélküled” kapcsolatban élt későbbi áldozatával.

Szakíthatott Attilával

A férfinek bizonytalan volt az utóbbi időben a munkája, ez sem tett jót a kapcsolatuknak. Az asszony nemrég Facebook oldalán a szakításáról írt. : „Mindent elárul egy ember jelleméről az, ahogyan a kapcsolatait lezárja”.  A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: BudapestKörnyéke