Győrben, a Pannónia utcában található garázssorról lopta el a kamerákat egy ismeretlen férfi, ám arra nem gondolt, hogy a róla készült felvétel bizony megmarad.

Győrben történt az eset

A Győri Rendőrkapitányság lopás elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. Az eljárás adatai szerint egy férfi 2020. augusztus 27-én 24 óra és 2020. augusztus 28-án 1 óra közötti időben Győrben, a Pannónia utca 5. szám mögötti garázssoron felszerelt, két Hikvision típusú kamerát a csatlakozókról lehúzott, a rögzítőket a falból kitépte, és a kamerákat a csavarokkal együtt ellopta. A feltételezett elkövetőről a rendőrség kamerafelvétellel rendelkezik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó az elkövetőről:

Fotó: Police

Ha bárki bármit tud

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámot, írja a Police.

Felvétel az elkövetőről:

Eközben Kőbányán

Pest megyében, Kőbányán is lopás miatt keresnek két férfit, akik egy kontrollert loptak a 10. kerületi áruházból, számolt be róla a rendőrségi oldal.

Kontrollert loptak

Mint írják a rendelkezésre álló adatok alapján a felvételen látható két férfi 2021. március 1-jén 12 óra körül Budapesten, egy 10. kerületi bevásárlóközpont műszaki üzletéből lopott el egy kiállító pulton elhelyezett játékkonzol-kontrollert. FRISS! Döbbenetes: Egy pár cipő miatt rántotta elő a kést a 25 éves fiatal

A feltételezett elkövetőkről felvétel készült

Te láttad őket valahol?

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 10. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.​

Ők azok

Fotó: Police

Hajdú-Bihar megyében is tolvajt keresnek

A rendőrség honlapja egy Hajdú-Bihar megyei esetről is beszámol, melynek során őrizetlenül hagyott táskát lopott el egy férfi. Mint írják a berettyóújfalui nyomozók még aznap hiánytalanul megtalálták és lefoglalták a táskát, majd visszaadták a sértettnek. EZ IS ÉRDEKELHET: Munkába indult az a nő, akinek a válláról lerángatta a táskát egy férfi a HÉV megállóban – A nő hiába ordított segítségért

Parkban találta

A rendőrségre 2021. március 5-én 11 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy a berettyóújfalui parkban elloptak egy táskát. A rendőrök a helyszínre mentek és a gyors adatgyűjtésüknek, valamint személyismeretüknek köszönhetően hamar a látókörükbe került egy férfi, akit kapcsolatba lehetett hozni a bűncselekmény elkövetésével. A gáborjáni lakos otthonában tartott kutatás során hiánytalanul megtalálták a táskát és a benne lévő értékeket. Gyanúsítotti kihallgatásán az 53 éves férfi beismerő vallomást tett, azonban magyarázatot nem tudott adni tettére. Autójából vette észre a padon hagyott sporttáskát, visszament érte, betette a járművébe, majd hazavitte.

Felvétel is készült

A rendőrök visszaadták a tulajdonosnak

A nyomozók még aznap visszaadták a táskát a tulajdonosának. A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozás a férfival szemben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Police – KékVillogó montázs