Maradandó egészségkárosodást szenvedett egy férfi, aki ittasan vezetett és autójával felborult a 46-os főúton, Gyomaendrőd közelében. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Súlyos sérüléseket szenvedett a sofőr

Súlyos baleset történt 2021. október 23-án 18 óra körül a 46-os főúton, Gyomaendrőd külterületén. Egy személygépkocsi letért az útról, az út melletti árok falának csapódott, felborult, majd visszasodródott az úttestre, ahol a tetején állt meg. A jármű vezetője egyedül volt, a mentők súlyos állapotban vitték kórházba. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ivott mielőtt a volán mögé ült

Később a kihallgatásán elmondta, hogy italozott, mielőtt kocsiba ült. A hétvégi házát téliesítette, úgy készült, hogy egy éjszakát a házban tölt, és csak másnap megy haza, írja a police.hu.

Sört és pálinkát is ivott

Otthonról azonban 17 óra körül felhívták, hogy ne aludjon ott, várják haza. A férfi annak ellenére elindult, hogy napközben sört és pálinkát is ivott.

Fotó a helyszínről:

Fotó: police.hu

Nem emlékszik a történtekre

Arra, hogy hogyan történt a baleset, nem emlékszik, csak egy csattanást tud felidézni a történtekből. A rendőrségi eljárás során kirendelt igazságügyi szakértő megállapította, hogy a maradandó egészségkárosodást szenvedett férfi súlyosan ittas állapotban vezetett. A Szarvasi Rendőrkapitányság az ügyének vizsgálatát befejezte és az eljárás iratait továbbította az ügyészségre.

Ez is érdekelhet:

Erre kér mindenkit a rendőrség

A történtek kapcsán a rendőség ismételten és nyomatékosan kéri a járművezetőket, hogy ne vezessenek ittasan! Nagyon súlyos, akár tragikus következménye is lehet annak, ha valaki alkoholt fogyaszt és utána vezet! Vigyázzanak magukra, utasaikra és legyenek tekintettel közlekedő partnereikre is!

Tegnap az  M43-as autópálya Szeged felé vezető oldalán halálra gázoltak egy biciklist

Amint azt a KéKvillogó is megírta a baleset 2022. január 7-én valamivel 18 óra előtt történt a sztráda 11-es kilométerszelvényében. Az elsődleges adatok szerint egy Szeged irányába közlekedő teherautó elsodort egy autópályára feltévedt kerékpárost, aki a balesetben életét vesztette.

Budán is halálos baleset történt

Amint azt a Kékvillogó is megírta péntek reggel 7 óra előtt pár perccel az 1. kerületben halálos baleset történt. Az Attila út 89. szám előtt egy személygépkocsi elütött egy gyalogost. A 37 éves nő a helyszínen meghalt.

Át akart szaladni

Mint megírtuk Vérmező felől, a parkoló autók közül akart átszaladni az Attila út túloldalára a hölgy. Még sötét volt és sötét színű ruhában, kezében ételhordó műanyag dobozzal.

Próbált kormányozni

A Mini a belső sávban haladt az Alagút felé, azt mondta a sofőr, hogy nem volt ideje fékezni sem, elrántotta a kormányt a külső sávba, de akkor már elütötte az asszonyt.

Fotó a helyszínről

Fotó: Gombkötő Krisztián

Szörnyűséges 48 méter

A nő testét 48,5 méteren keresztül cipelte az autó, utána zuhant a földre és a szembejövő oldali belső sávba csúszott. Az étel szétkenődött a Mini szélvédőjén, ami be is tört a nekicsapódó testtől. A sofőr, egy középkorú férfi nem sérült meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: police.hu