Baleset miatt félpályás útlezárás van az M1-es autópályán, Börcs térségében, a rendőrség közleménye szerint négy autó ütközött, ám szerencsére személyi sérülés nem történt.

Anyagi kárral járó baleset

A police.hu tájékoztatása szerint anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya 135. kiométerszelvényében, Börcs térségében, 2022. január 8-án 8 óra 4 perckor. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Négy autó ment egymásba

A rendelkezésre álló adatok szerint négy Mosonmagyaróvár felé haladó személygépkocsi ütközött egymásnak eddig tisztázatlan okból.A rendőrség a szemle és a műszaki mentés idejére az autópálya külső sávját lezárta, a forgalom rendőri irányítás mellett a belső sávon halad.

Fokozott figyelem

“A további balestek megelőzése érdekében kérjük, hogy az érintett útszakaszon fokozott figyelemmel közlekedjenek.” – írják.

Itt történt a baleset:

Tegnap az  M43-as autópálya Szeged felé vezető oldalán halálra gázoltak egy biciklist

Amint azt a KéKvillogó is megírta a baleset 2022. január 7-én valamivel 18 óra előtt történt a sztráda 11-es kilométerszelvényében. Az elsődleges adatok szerint egy Szeged irányába közlekedő teherautó elsodort egy autópályára feltévedt kerékpárost, aki a balesetben életét vesztette.

Kapcsolódó:

Budán is halálos baleset történt

Amint azt a Kékvillogó is megírta péntek reggel 7 óra előtt pár perccel az 1. kerületben halálos baleset történt. Az Attila út 89. szám előtt egy személygépkocsi elütött egy gyalogost. A 37 éves nő a helyszínen meghalt.

Át akart szaladni

Mint megírtuk Vérmező felől, a parkoló autók közül akart átszaladni az Attila út túloldalára a hölgy. Még sötét volt és sötét színű ruhában, kezében ételhordó műanyag dobozzal.

Próbált kormányozni

A Mini a belső sávban haladt az Alagút felé, azt mondta a sofőr, hogy nem volt ideje fékezni sem, elrántotta a kormányt a külső sávba, de akkor már elütötte az asszonyt.

Fotó a helyszínről

Fotó: Gombkötő Krisztián

Szörnyűséges 48 méter

A nő testét 48,5 méteren keresztül cipelte az autó, utána zuhant a földre és a szembejövő oldali belső sávba csúszott. Az étel szétkenődött a Mini szélvédőjén, ami be is tört a nekicsapódó testtől. A sofőr, egy középkorú férfi nem sérült meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels