Barátja kislányát, illetve annak egy kis barátját is megerőszakolta egy pedofil férfi Budapesten. Amikor a szörnyűségekre a barát felesége rájött, a férfi hidegvérrel meggyilkolta az asszonyt.

Mindenki azt hitte, hogy gyermekszerető ember

A Bors beszámolója szerint a két férfi Budapesten barátkozott össze, a későbbi gyilkosról pedig akkor még mindenki azt hitte, hogy gyermekszerető férfi. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ajándékokat vett a gyerekeknek

Pontosan ezért azon sem lepődtek meg, hogy a férfi hamar összebarátkozott a barátja kislányával, valamint annak egy kis barátjával. A férfi rendszeresen ajándékokat vett a gyerekeknek, egy idő után pedig a szülők engedélyével el is vitte őket otthonról egy-egy programra.

Borzalmak

Azonban a kedvesnek tűnő gesztusok mögött szörnyű dolgok húzódtak meg, a férfi ugyanis megerőszakolta a barátja lányának fiú barátját, majd pedig a lelkére kötötte, hogy senkinek ne beszéljen a történtekről.

Három éven át

A borzalmak ezt követően három éven keresztül folytatódtak, ez idő alatt pedig a kislányt is megerőszakoltak.

A feleség rájött

A barát felesége azonban egy idő után rájött, hogy mi történik, több ízben össze is veszett a férfival, továbbá megfenyegette, hogy feljelenti a rendőrségen.

Elmondta a férjének

Az asszony a férjének is elmondta, hogy a barát miket művel, a pedofil férfi pedig megijedt, mert sejtette, hogy szörnyű tettei napvilágot látnak.

Mellbe szúrta a nőt

Ezt követően átment a családhoz, ahol az asszonyt mellbe szúrta, hogy az ne beszélhessen a bűneiről. A nő a helyszínen meghalt, ezt követően a férfit letartóztatták, kedden áll majd bíróság elé, ahol tanúkkal, illetve szakértőkkel kell majd szembenézni – írja a lap. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Freepik