A dunaújvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 17 éves lány eltűnése miatt.

Eltűnt Nárai Alexa

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Nárai Alexa eltűnése ügyében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Befogadó otthonból ment el

A bejelentés szerint a 17 éves mezőfalvai lakos 2021. december 7-én Budapesten, a 8. kerületi befogadó otthonból engedély nélkül, ismeretlen helyre távozott és azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Személyleírása

Nárai Alexa 183 centiméter magas, vékony testalkatú, oldalt felnyírt narancsvörös hajú, barna szemű.

Jellegzetes tetoválások

Tetoválásai: nyakán egy kiterjesztett szárnyú madár, homloka jobb oldalán ”Sunrise” felirat, bal arcán szív ábra, jobb csuklója fölött „Mommy 1972.09.22” felirat található. Az orrában és a szájában karikát, piercinget, a fülében tágítót visel, írja a police.hu.

Ezt a lányt keresik:

Fotó: police.hu

Ha bárki bármit tud ​

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Nárai Alexát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-510 telefonszámot, vagy akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Ezt az idős bácsit is keresik

A police.hu oldalán a dorogi kapitányság közleménye is feltűnt, melyben egy idős bácsi, Győri Lajos  eltűnése kapcsán írnak.

December végén tűnt el

Mint írják a 73 éves férfi 2021. december 28-án kesztölci lakásáról ismeretlen helyre távozott, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Győri Lajos 180 centiméter magas, barna szemű, bajuszos, haja rövid, ősz, fejtetőn kopaszodó. Eltűnésekor barna színű munkásbakancsot, sötétkék munkásruhát viselt.    

Ezt a bácsit keresik:

Fotó: police.hu

Ezt kéri a rendőrség

A Dorogi Rendőrkapitányság várja azoknak a jelentkezését, akik a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentés tehető a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelenség megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: