A februárban történt csonkítás ügyében még zajlik a nyomozás, csütörtökön a korábbi bántalmazások és a nő elrablásának ügyében tartottak tárgyalást a Nyíregyházi Járásbíróságon. Úgy volt, hogy a tanúkihallgatások és a perbeszédek után ítéletet hirdetnek, de a bírónő váratlanul januárra halasztotta a folytatást.

Horror Kemecsén

Már tíz hónap telt el azóta, hogy a Kemecsén élő Lakatos Gabriellát bosszúból, puszta kézzel megvakította a volt párja. Gy. Attila meg is szúrta, majd egy árokba lökte a védtelen édesanyát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

„Igazságos ítéletet szeretnék”

„Életem egyik legnehezebb része most lezáródik. Igazságos ítéletet szeretnék, hogy letöltendő börtönbüntetést kapjanak mindhárman – mondta a tárgyalás előtt még bizakodóan a fiatal édesanya. A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy a nő időközben műszemeket kapott, amelyek annyira jól sikerültek, hogy ha nem tudnánk, mi történt vele, fel sem tűnne, hogy elvesztette a látását.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Gy. Attilát is meghallgatták

A tárgyaláson Gy. Attilát a szomszédos börtönből kapcsolták be távmeghallgatás útján – írta a Blikk. Tanúként a testvérét és a környezetében lévő embereket hallgatták meg, akik egytől egyig az ő igazát támasztották alá.

Kiállt magáért a megcsonkított nő

A megcsonkított nő minden alkalommal kiállt magáért és határozottan próbálta bizonygatni a saját álláspontját. A legdrámaibb pillanatok akkor következtek, amikor egy fiatal férfit, Attila legjobb barátját, R. Kálmánt szólították a tárgyalóba.

Zokogás és rángatózó roham  

A beszámoló szerint a nő ekkor keserves zokogásban tört ki és hirtelen valóságos rángatózó roham tört rá. Nem tudta tovább kordában tartani az érzéseit, és teljesen összeomlott. Ekkor a testvére kivezette a teremből. Gabriella sikoltásait a folyosóról is lehetett hallani, „megöllek, te kutya!” – ordította a férfinak.

Nem segített, át is gázolt rajta

„Ő volt az, akivel Attila a megvakításom estéjén eljött hozzám és ő volt az, aki elszöktette onnan kocsival. Pontosan látott engem a helyszínen fekve, látta, hogy milyen sérüléseket szenvedtem, de nem segített. Sőt, az autójával még át is gázolt rajtam, amitől aztán nem éreztem a lábaimat – mondta a tárgyalás után Gabriella.

Öngyilkosságot kísérelt meg

A család borzasztó napokat tudhat maga mögött. A Kékvillogó.hu írt arról, hogy a fiatal nő a múlt héten öngyilkosságot kísérelt meg. Egy üvegnyi gyógyszert vett be, ám az ápolói képesítéssel is rendelkező testvére még időben kimosta a gyomrát, így megmentette az életét.

Benzint locsoltak szét

Az is kiderült, hogy Gabriella azután próbálta kioltani az életét, hogy szeretett családtagjának otthonában egy rosszakarójuk benzint locsolt szét.

Továbbra is terrorizálja őket

„Tudomásunk szerint ez a férfi, Kálmán akar minket még a történtek óta is folyamatosan terrorizálni, ezért is akadtam ki annyira a tárgyaláson, amikor meghallottam, hogy bejött a terembe. Kiborulok, elegem van, hogy még mindig nekem kell bizonygatnom az igazamat” – tette hozzá Gabriella.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Lakatos Gabriella – Forrás: RTL.