Amint arról a Kékvillogó is beszámolt a 22 éves Lakatos Gabriellát puszta kézzel vakította meg a volt barátja még február elején. A fiatal nő most az RTL Híradójában beszélt arról, végre megkapta az eredeti szeme alapján készített műszemet.

A Facebookon ismerkedtek meg

Gabriella korábban elmesélte, hogy a Facebookon ismerte meg a férfit, akivel a kapcsolata az első néhány hónapban még jól működött, később azonban gyakorlatilag pokollá vált az élete. A férfi folyamatos terrorban tartotta őt, kínozta és fenyegette. Bár a fiatal édesanya többször is jelentette a rendőrségen, hogy mi történik, érdemi változást nem sikerült elérnie. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kapcsolódó:

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A tragédia napja

Gabriella exe egy februári napon jelent meg a nő házánál és onnan nem akart tágítani, a fiatal nőnek szörnyű pillanatokat kellett átélnie, a riportban könnyek között emlékezett vissza a történtekre. “Hirtelen a semmiből elkapta a nyakamat, elkezdett vinni. Alig volt már hang a torkomban. Egyet tudtam kiabálni, és valahogy kicsúsztam a két keze közül, hogy Roli segíts. De azt már nem hallotta senki

Nem lehetett megmenteni a látását

A kemecsei nőre a brutális kínzást követően a rokonai bukkantak rá, végül a saját lábán ment be az ügyeletre, azonban a látását már nem lehetett megmenteni. A család azonban mindenben a fiatal édesanya mellett állt, sőt a testvére, Róbert még a saját szemét is felajánlotta volna csak azért, hogy Gabriella újra láthasson.

Műszemet kapott

Az anyuka most az RTL Híradójában beszélt arról, hogy végre megkapta a műszemet, amit az eredeti szeme alapján készítettek a számára. Az édesanya azt is elmondta, nehéz volt a számára, amikor az új szemével először láthatta a gyermek, Mira.

Kapcsolódó:

Félt tőle a kislánya

„Félt tőlem, próbáltuk megnyugtatni, de amikor meglátott és látta a szemem, azt mondta nekem, anya már nagyon vártam, hogy legyen szemed. Most örülök, mert a lányom végre nem fél tőlem”– árulta el a riportban Gabriella. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A teljes beszélgetés itt nézhető vissza:

Kiemelt kép: Lakatos Gabriella