Amint arról a Kékvillogó is beszámolt a 22 éves Lakatos Gabriellát puszta kézzel vakította meg a volt barátja még február elején. A fiatal nő most a Fókusznak adott interjút, ahol sírva beszélt a tragédia részleteiről és azt is elmondta, szerint mi is történt pontosan azon a szörnyű napon.

A Facebookon ismerkedtek meg

Gabriella a riportban elmesélte, hogy a Facebookon ismerte meg a férfit, akivel a kapcsolata az első néhány hónapban még jól működött, később azonban gyakorlatilag pokollá vált az élete. A férfi folyamatos terrorban tartotta őt, kínozta és fenyegette. Bár a fiatal édesanya többször is jelentette a rendőrségen, hogy mi történik, érdemi változást nem sikerült elérnie. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kapcsolódó:

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A tragédia napja

Gabriella exe egy februári napon jelent meg a nő házánál és onnan nem akart tágítani, a fiatal nőnek szörnyű pillanatokat kellett átélnie, a riportban könnyek között emlékezett vissza a történtekre. „Hirtelen a semmiből elkapta a nyakamat, elkezdett vinni. Alig volt már hang a torkomban. Egyet tudtam kiabálni, és valahogy kicsúsztam a két keze közül, hogy Roli segíts. De azt már nem hallotta senki

Nem lehetett megmenteni a látását

A kemcsei nőre a brutális kínzást követően a rokonai bukkantak rá, végül a saját lábán ment be az ügyeletre, azonban a látását már nem lehetett megmenteni. Gabriella családja viszont nem akarja feladni, minden segítségre számítanak és bíznak benne, hogy a fiatal anyuka egy napon majd újra láthat. Testvére, Róbert akár még a saját szemét is felajánlaná, csak azért, hogy Gabriella újra lásson.

Kapcsolódó:

Bármit megtenne a család

„Bármit megteszek. Ha arra van szükség, hogy a szemeimet odaadjam, egyet tudok kölcsönözni, mert nekem is van négy gyermekem, akiket látni akarok felnőni. De odaadom az egyik szememet, hogy láthasson” – mondta könnyek között.

Azt szeretnék, hogy újra lásson

Azt szeretnénk, ha Gabica újra látna. Jelenleg szüksége van akadálymentesített lakásra. Esztétikai beavatkozásokra. Jelenleg készül számára egy műszem” – mondta a férfi a Fókusz műsorában. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A riport itt nézhető vissza:

Kiemelt kép: Lakatos Gabriella – Forrás: Fókusz