Borzalmas dolog történt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kemecsén, ahol egy férfi kegyetlenül megkínozta egykori szerelmét. A férfi ellen a rendőrség hajtóvadászot indított.

Kinyomta a nő szemeit

A megrázó riportot a Tények műsorában lehetett látni, melyből kiderült, hogy a férfi puszta kézzel nyomta ki a volt szerelme mindkét szemét, ezt követően pedig a nőt egy árokba dobta, s a sorsára hagyta. A nő sikítását többen is hallották a környékről. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Halották a nő kiabálását

A Tények riportjában megszólalt az egyik közelben lakó hölgy, aki elmondta: „Kijöttem, hallottam, ahogy Gabriella kiabálja, hogy segítség, segítség, meghalok, nem látok.”

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

Magatehetetlen állapotban találtak rá

A nő magatehetetlen állapotban feküdt az árokban, amikor több szomszéd, illetve az egyik testvére is odaszaladt, hogy segítsenek neki.

Nem lehetett megmenteni a látását

A fiatal nő túlélte a támadást, kórházba szállítottak, a súlyos sérüléseit elláták, továbbá úgy tudni többször is megműtötték az eset óta, ám a látását már nem tudták megmteni.

Van egy gyereke

A nőnek van egy négyéves gyermeke is, akit két hete már óvodába sem vittek, ugyanis a nő volt párja folyamatosan a ház körül ólálkodott és féltek tőle. A Tények úgy értesült, hogy a támadó már korábban is volt börtönben, a rendőrség most hajtóvadászatot indított ellene, a felkutatása jelenleg is tart.

Ezt a férfit keresik:

Fotó: police.hu

Nem először bántalmazta

A riportban arról is beszéltek, a férfi már decemberben is kis híján agyonverte volt párját. A nőnek akkor eltört az arccsontja, és több bordája, továbbá arra is volt példa, hogy a férfi elrabolta és napokig fogva tartotta a fiatal nőt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A megrázó riport itt nézhető vissza:

Kiemelt kép: Tények videorészlet