Amint arról a Kékvillogó is beszámolt borzalmas dolog történt néhány nappal Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kemecsén, ahol egy férfi kegyetlenül megkínozta egykori szerelmét. Gy. Attila azt követően esett neki volt párjának, hogy a nő újból elutasította őt. A férfi emiatt olyan haragra gerjedt, hogy puszta kézzel nyomta ki a fiatal nő mindkét szemét, ezt követően pedig a sorsára hagyta. A férfi elmenekült, a rendőrségnek csak napokkal később sikerült elfognia.

Rémes látvány volt

A borzalmakat követően a sérült nőre a testvére talált rá, ő kért segítséget. „Gabi egyik szeme az arca előtt lógott, a másikat csak másnap találta meg a fűben az egyik szomszéd. Attila megérdemelné, hogy ugyanúgy szenvedjen, mint a testvérem. A védekezésképtelen húgomat még végig is húzta a földön, méghozzá arccal lefelé. Szerintem ember nem létezik, aki ne akarná agyonverni, ezért jobb neki, ha a rendőrök találják meg!” – mondta a nő testvére a támadást követően. A súlyosan sérült nő szeme világát nem sikerült megmenteni, örökre megvakult. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Február 10-én kapták el

A férfit mindezek után február 10-én sikerült elkapni, a rendőrök egy hencidi ingatlant ellenőriztek, itt találták meg Gy. Attilát. A körözött férfit egy szekrény mögött, pokrócok alá elrejtőzve megtalálták, elfogták, és a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra előállították.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kapcsolódó:

Aljas indok

A férfi ellen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya aljas indokból vagy célból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást, a megvakított Gabriellát és családját pedig mindeközben egy védett házban őrzik, számolt be róla az atv.hu.

Védett ház

A lánynak és a családjának azért kellett egy védett házba mennie, mert a támadó az ellene indított hajtóvadászat ellenére visszatért Kemecsére, hogy megölje Gabriella rokonait. A portálnak a fiatal nő testvére, Róbert szólalt meg, aki elmondta „A rendőrség a támadás után arra kérte a családunkat, hogy azonnal fogjuk a cókmókunkat és a húgom teljes családjával költözzünk el Kemecséről egy úgynevezett védett házba”

Éjjel-nappal őrzik

„Az új, kamerákkal felszerelt otthonunkat a rendőrség éjjel-nappal őrzi. Erre azért van szükség, mert Gy. Attila a társaival a hajtóvadászat közben visszatért Kemecsére, hogy befejezzék a mészárlást, amit ő elkezdett. Ezúttal a családunkat is meg akarták ölni, a rendőrség pedig komolyan vette a fenyegetést. A kórházból Gabica a négyéves kislányával, Mirával és az édesanyánkkal már egyenesen idejött. Itt biztonságban érezzük magunkat, a húgomnak pszichológus is segít a történtek feldolgozásában, az új élet elkezdésében.” – mondta a férfi a lapnak.

Megszólalt megvakított lány

A portálnak testvére segítsévél megszólalt a megvakított lány is, elmondta, örül annak, hogy életben maradt, valamint annak is nagyon örül, hogy a korábbi kapcsolatából született négyéves kislánya is mellette lehet.

Bízik abban, hogy egyszer még újra látni fog

„Igaz, most még nehéz elfogadni, hogy vakon kell élnem, de bízom abban, a tudomány egyszer eljut oda, hogy visszakapjam a látásomat. Hogy meg tudok-e bocsátani a brutális támadómnak? Soha. Magamnak már megbocsátottam, hogy szóba álltam vele. Azt gondolom, a romokra építeni nem lehet, ehhez új alapokra van szükség. Ezt Isten bennem építi. A lányom, a családom és a hitem ad erőt, hogy innen talpra álljak.”

Így lehet segíteni a családnak

Ahhoz, hogy Gabriella és családja új életet kezdjen, sok segítségre van szükségük. Aki támogatni tudja őket pénzzel, az Gabriella édesapja, Lakatos Sándor 68700322-10069279-es számlaszámára küldhet pénz. A megjegyzés rovatba pedig írják oda: Lakatos Gabriella részére. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Gabriella és a támadója, Gy. Attila – Forrás: Tények videorészlet