Elkapták azt a férfit, aki múlt szombaton durván elbánt a barátnőjével és mindkét szemére megvakította. A rohadék nem menekülhetett, reméljük egyszer a magyar bíróság is rendes büntetés szab ki erre az állatra és nem sétálhat ki a börtönből 2-3 év múlva. A sérült nőre testvére talált rá, ő kért segítséget. Azt mondta, hogy Gabi egyik szeme az arca előtt lógott, a másikat csak másnap találta meg a fűben az egyik szomszéd.

Elrejtőzött a hatóság elől

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Berettyóújfalui Rendőrkapitányságának munkatársai ellenőriztek egy hencidai ingatlant február 10-én. Az emberölés kísérlete bűntett elkövetése miatt körözött Gy. Attila 33 éves helyi lakost keresték, aki információjuk szerint ott rejtőzött el a hatóság elől. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Átkutatták a házat

A lakóházat átkutatták, és a körözött férfit egy szekrény mögött, pokrócok alá elrejtőzve megtalálták, elfogták, és a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra előállították.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem menekülhetett

Rémes látvány volt

A sérült nőre testvére talált rá, ő kért segítséget. „Gabi egyik szeme az arca előtt lógott, a másikat csak másnap találta meg a fűben az egyik szomszéd. Attila megérdemelné, hogy ugyanúgy szenvedjen, mint a testvérem. A védekezésképtelen húgomat még végig is húzta a földön, méghozzá arccal lefelé. Szerintem ember nem létezik, aki ne akarná agyonverni, ezért jobb neki, ha a rendőrök találják meg!” – mondta a nő testvére. A súlyosan sérült nő szeme világát nem sikerült megmenteni, örökre megvakult.

Aljas indok

A férfi ellen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya aljas indokból vagy célból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Tönkre tette a nő életét

A nyomozás adatai szerint a férfi február 5-én este Kemecsén felkereste volt barátnőjét, akit megöléssel fenyegetett, és olyan súlyosan bántalmazta, hogy a nő mindkét szemét elvesztette, ezzel maradandó fogyatékosságot szenvedett. Az egyik szemét kitépte, a másikat kinyomta.

300 ezerért végre valaki feldobta

A döbbenetes eset után egy vállalkozó 300 ezer forintot ajánlott fel annak, aki előkeríti Gy. Attilát,akit a rendőrség is nagy erőkkel keresett. Láthatóan valaki feldobta, így találhattak rá a rendőrök.

Nyíregyházára vitték

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói és a Mélységi- ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársai Gy. Attilát átvették Hajdú-Bihar megyei rendőröktől és Nyíregyházára szállították.

Kihallgatásra vitték

Az eljárást folytató nyomozó hatóság munkatársai megkezdték az élet elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfi elszámoltatását, kihallgatása folyamatban van. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt a videó Gy. Attila elfogásáról

Kiemelt kép: Gy. Attila elfogása – Forrás: Rendőrség