Adományként adta oda halott édesapja kabátját egy szegedi nő. Nem is sejtette, hogy egy boríték van benne, amely nagyobb pénzösszeget rejt.

Szabadfogas Szegeden

Az egyik szegedi fűtéstechnikai bolt már több éve működteti az úgynevezett „szabadfogas” jótékonysági akciót. Az üzlet bejáratánál lévő fogasokra helyezett ruhákat később a rászorulóknak juttatják el.

3 kabátot vitt adományként

A Szeged TV beszámolója szerint egy nő a héten három kabátot vitt a boltba, amelyek a nemrég elhunyt édesapjáé voltak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A raktárba tették a kabátot

Fel akarta őket akasztani, de minden fogas tele volt, ezért az egyik eladó bevitte a ruhákat a raktárba, hogy majd másnap kitegye őket.

Kiesett egy boríték

„Nyitás előtt szerettem volna kipakolni, és a legelső kabátot, amikor kiemeltem, kiesett belőle egy boríték. A boríték tartalma egymillió forint volt”– mondta el az eladó  Szeged TV-nek.

Felhívta az adományozót

Az eladó megkereste a nőt, hogy szeretne vele beszélni, azt azonban nem közölte vele, hogy miért. A nő eleinte nem értette, hogy miért kell visszamennie, azt mondta, nagyon sok a dolga, ráadásul aznap délután lesz édesapja temetése.

Megkapta az 1 milliót

Amikor az eladó ezt megtudta, még inkább ragaszkodott hozzá, hogy visszamenjen. Azt írta neki, hogy az édesapja egy üzenetet hagyott neki az egyik kabátban. A nő végül visszament a boltba, és átadták neki az egymillió forintot.

Átnézte a zsebeket

Később azt mondta, hogy átnézte a kabátokat, mielőtt leadta volna a boltban, nem érti, miért nem vette észre a borítékot, amiről egyébként a családban senki sem tudott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A Szeged TV riportját itt tudod megnézni

Kiemelt kép: Gyaraki Zsuzsa, előadó – Forrás: Szeged TV