Születésnapján, február 16-án vonul be a börtönbe Aurelio. A Való Világ nyertese az utolsó szabad óráját élőben közvetíti az interneten, amelyet pénzért lehet majd megnézni. Az RTL klub egykori sztárját egyébként 3,5 év börtönre ítélték.

Üzletet csinál a büntetéséből

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, nemsokára megkezdi a 3,5 éves börtönbüntetését Aurelio. Nemrég bejelentette, hogy a bevonulása előtti utolsó óráját élőben közvetíti az interneten és „jegyet” lehet majd venni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Születésnapján vonul be

Csütörtökön az RTL klub volt sztárja már azt is bejelentette, hogy február 16-án, amely egyébként a születésnapja is, akkor vonul be a börtönbe.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Közel 2 ezer forint a jegy

A Való Világ nyertesének „utolsó órájára” a weboldalán keresztül lehet jegyeket váltani, 1990 forintért.”A felét egy alapítványnak szeretném adni, hogy rájöjjenek az emberek, ki vagyok én valóban. A másik felét pedig egy kávéra szeretném költeni, amire úgy érzem, hogy szükségem lesz ebben az igazságtalan időszakban.”

Ezt érzi most

„Elfogadtam, benyelem, de nem értek ezzel egyet. Végig kell csinálnom, bemegyek és végignyomom, nem fogok jogászkodni. Papíron három és fél évre kell, hogy bemenjek” – ezt már a TV2-nek mondta Aurelio.

Elrabolt egy embert

Amint arról korábban a Kékvillogó.hu is beszámolt, Aureliótól, közel 200 ezer forintot lopott el az egyik régi ismerőse. A vád szerint a Való Világ korábbi győztese ezt követően több barátjával együtt elrabolta az illetőt, annak érdekében, hogy visszaszerezzék tőle az ellopott pénzt.

Barátja lopta meg

Az eset még 2017 októberében történt, amikor is Aureliót meglopta egy gyerekkori barátja, azt követően, hogy a VV-sztár ittasan elaludt egy bárban.

Elrabolták

Amikor Aurelio mindezt észrevette, vagyis, hogy eltűnt a kabátjából 180 ezer forint, két társával a dusnoki kocsmába ment, ahol a tolvaj is tartózkodott. A vád szerint a tolvajt megverték, autóba tuszkolták, majd a nagyszüleihez vitték, mert azt állította, ott rejtette el a pénzt. Miután ezt nem találták meg, Bajára indultak, hogy Aurelio lakásán aláírassanak vele egy nyilatkozatot, amiben elismeri a tartozását. A férfit csak ezután engedték szabadon.

3,5 évre vonul be

Két ügyet vontak össze A bíróság végül Aureliot 2 év 3 hónap börtönre ítélte, továbbá 67 ezer forint bűnügyi költség és további 100 ezer forint bűnügyi költség fizetésére kötelezik a sztárt. Aureliot korábban a drogügyei miatt 1 év és 2 hónap börtönbüntetésre ítélték, a bíróság döntésének értelmében ezt is le kell töltenie.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: Aurelio – Forrás: Youtube/Life TV