A fővárosi nyomozók a pilisvörösvári rendőrökkel együttműködve fogták el az 50 éves férfit.

Üzérkedés és csalás

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztályának nyomozói és a Pilisvörösvári Rendőrőrs rendőrei 2022. február 8-án Piliscsabán fogtak el egy 50 éves férfit, aki ellen befolyással üzérkedés és csalás bűntett elkövetése, valamint tartózkodási helyének megállapítása miatt volt érvényben három elfogatóparancs. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Ezt is érdelhet:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem kezdte meg a börtönbüntetését

V. Tamás első körözését 2021 októberében rendelte el a Fővárosi Törvényszék, mivel kétéves börtönbüntetését nem kezdte meg, írja a police.hu.

Ezt a férfit fogták el

Fotó: police

Elfogatóparancsot adtak ki ellene

Ezután szintén a Fővárosi Törvényszék adott ki elfogatóparancsot ellene, mert ezúttal hat hónapos börtönbüntetése alól próbált meg kibújni; később pedig a Dunakeszi Járásbíróság bocsátott ki körözést tartózkodási helyének megállapítása miatt.

Videón az elfogás:

Felkutatták és elfogták

A rendőrök együttműködve felkutatták és elfogták V. Tamást, akit jogerős büntetéseinek megkezdése miatt a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe vittek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

FRISS!

Kiemelt kép: police.hu videorészlet