Súlyos testi sértés miatt 1 év 10 hónap, zaklatás miatt 1 év 8 hónap szabadságvesztés vár a barcsi férfire, aki a jogerősen kiszabott büntetés ellenére nem akart börtönbe vonulni.

Elfogatóparancsot adtak

A Kaposvári Törvényszék még tavaly, október végén adott ki elfogatóparancsot azzal az 51 éves barcsi lakossal szemben, akit súlyos testi sértés és zaklatás elkövetése miatt ítéltek szabadságvesztésre. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Elfogták

A Somogy megyei felderítők a barcsi körzeti megbízottakkal közösen S. Jánost 2022. február 11-én elfogták, majd a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Videón az elfogás:

Február 8-án egy másik férfit is elkaptak, aki nem akart börtönbe vonulni

Amint azt a Kékvillogó is megírta a Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztályának nyomozói és a Pilisvörösvári Rendőrőrs rendőrei 2022. február 8-án Piliscsabán fogtak el egy 50 éves férfit, aki ellen befolyással üzérkedés és csalás bűntett elkövetése, valamint tartózkodási helyének megállapítása miatt volt érvényben három elfogatóparancs.

Nem kezdte meg a börtönbüntetését

V. Tamás első körözését 2021 októberében rendelte el a Fővárosi Törvényszék, mivel kétéves börtönbüntetését nem kezdte meg, írta meg a police.hu.

Elfogatóparancsot adtak ki ellene

Ezután szintén a Fővárosi Törvényszék adott ki elfogatóparancsot ellene, mert ezúttal hat hónapos börtönbüntetése alól próbált meg kibújni; később pedig a Dunakeszi Járásbíróság bocsátott ki körözést tartózkodási helyének megállapítása miatt.

Kapcsolódó:

Felkutatták és elfogták

A rendőrök együttműködve felkutatták és elfogták V. Tamást, akit jogerős büntetéseinek megkezdése miatt a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe vittek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: police.hu