Egy hét és három újabb gépkocsi feltörése után megint elfogták a rendőrök azt a 32 éves pomázi férfit, aki korábban letette a nagyesküt, hogy soha többet nem csinál hasonlót. A bíróság most letartóztatta.

Ígéretet tett

A police.hu már korábban is hírt adott a férfi bűnös ténykedéseiről, akkor ígéretet tett kihallgatójának, nem fog többé olyat csinálni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Menekülés közben fogták el

A rendőrök öt gépkocsi feltörése és egy betörés miatt tettek fel neki kérdéseket, miután 2022. január 24-én menekülés közben elfogták. Vallomásában egy nő miatt félresiklott életéről beszélt. Legutóbbi, a 2022. február 9-i elfogását követő kihallgatáson már nem volt annyira beszédes, megtagadta a vallomástételt, írta meg a police.hu.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ezt a kocsi is feltörte:

Fotó: police.hu

Újabb lopások

Ettől függetlenül a szentendrei nyomozók három újabb lopással gyanúsították meg. Egy kocsiból kabátot, egy másikból két láncfűrészt, a harmadik helyszínen feltölt gépkocsiból napszemüveget és bicskát vitt el. A lopási kár 360 ezer forintra rúg, a rongálásokkal közel ugyanekkora összegű kárt okozott.

FRISS!

Letartóztatták

Jegyzőkönyvön kívül alkudozni próbált a rendőrökkel, mondván, ha nem veszik őrizetbe, minden lopott holmit visszaad, és végérvényesen felhagy a lopásokkal. Alkupozíció híján őrizetbe került, a bíróság pedig azóta letartóztatta.

Meg ezt is:

Folyik az eljárás

A 32 éves, állandó munkahellyel, jövedelemmel nem rendelkező férfi ellen lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály folytatja le. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels