A vasárnap sem telhetett el balesetek nélkül, Pest megye útjain két durva ütközés is történ, az egyik a gyorsforgalmin, míg a másik Csepelen. A BudapestKörnyéke.hu tudosítója mindkét helyszínen ott járt. Fotók a helyszínekről.

Megcsúszott

Vasárnap kora reggel egy jobbkormányos Audi cabrio igyekezett Vecsés felől a Liszt Ferenc repülőtérről bevezető úton, még a gyorsforgalmi út előtti szakaszon. Eddig ismeretlen okból a jármű megcsúszott, jobbra letért az úttestről, nekicsapódott a reptér kerítésének, majd a tetejére borult. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Helyszíni felvétel:

Könnyű sérültek

Az Audit vezető férfi és női utasa könnyebben megsérültek a baleset során, vélhetően annak köszönhetően, hogy mindketten használták a biztonsági övüket, noha a légzsákok nem nyíltak ki az autóban.

Kórházba vitték őket

A sofőrtől a kórházban vért is vettek, mivel a helyszínen elvégzett alkohol gyorsteszt pozitív értéket mutatott, ezért valószínűleg az ittassága is szerepet játszott a baleset bekövetkeztében.

Helyszíni felvétel:

Csepelen is baleset történt

Ezt követően nem sokkal később Csepelen, a hírhedt Széchenyi – Kassai kereszteződésben történt baleset figyelmetlenség miatt. A Ford Mondeo férfi sofőrje a Kassai utcán a Katona József utca felől közlekedve nem vette figyelembe a Széchenyi utcánál kihelyezett STOP táblát (meg az egyéb figyelemfelhívó és lassító eszközöket), behajtott a kereszteződésbe és a neki jobbról, a Táncsics Mihály utca felől érkező különjáratú autóbusz bal hátsó részének ütközött.

Fotó a helyszínről:

Senki nem sérült meg

A karambolban szerencsére senki sem sérült meg, a buszon nem voltak utasok, a Ford vezetője pedig használta a biztonsági övét, és ebben az autóban kirobbant a légzsák is. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Helyszíni fotó:

Kiemelt kép és belső képek: GK – Kiemelt kép: Baleset a gyorsforgalmin