Fának hajtott egy személyautó Budapest 3. kerületében, a Hajógyári-szigeten. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység áramtalanította a járművet. A helyszínre mentők is érkeztek.

Tini barátnőjét tanította vezetni

A BudapestKörnyéke.hu helyszíni tudósítója az eset kapcsán elmondta, hogy egy fiatalember vezetni tanította tini barátnőjét szerda este az óbudai Hajógyári-szigeten. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A jogsit akarta megszerezeni

A lány a jogosítványt akarta megszerezni, ennek érdekében kigurultak az ilyenkor néptelen területre gyakorolni. A sziget főútjának végéhez közeledtek, ahol a 226-os busz végállomása is található, buszfordulóval.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fotó a helyszínről:

Túl nagy lendület

A lány azonban vélhetően túl nagy lendülettel akart balra kanyarodni, így kisodródott a fordulóból, jobbra lehaladt az úttestről és telibe talált egy öles fát, majd a Citroen az oldalával egy villanyoszlopnak is nekicsapódott.

Helyszíni felvétel:

Csúnyán összetört

A Xsara eleje csúnyán összetört, de ami nagyobb probléma, hogy egyik légzsák sem nyílt ki. Az „oktató” a jobb első ülésen nem volt bekötve, ezért a feje a szélvédőnek ütközött, és bár ilyen nyomot a bal oldalon nem lehetett felfedezni, elképzelhető, hogy a sofőr sem használta a biztonsági övét, ezért nem nyílt ki az ő légzsákja sem.

Fotó a helyszínről:

Megsérültek

Egyikük sem szorult be a roncsba, de mindketten könnyebben megsérültek, őket további vizsgálatokra a Szent János kórházba szállították a mentők. A baleseten kívül amiatt is fájhat a tulajdonos feje, hogy a Citroen műszaki vizsgája idén lejárt. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat is riasztották, a helyszínre érkező egység áramtalanította a járművet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni képek – Forrás: G.K.