A zuglói rendőrök még az elkövetés délutánján elfogták azt a két férfit, akik nemcsak engedély nélkül vittek el egy őrizetlenül hagyott autót, de abból az értékeket is ellopták.

Őrizetlenül hagyta a kocsit

Egy ételfutár hagyta slusszkulccsal, őrizetlenül autóját 2022. április 15-én 16 óra után egy zuglói étterem bejáratánál, amíg bement oda felvenni a rendelést. Mire a sértett visszaért a kocsihoz, annak hűlt helyét találta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megtalálták a rendőrök

A helyszínre érkező rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést, melynek köszönhetően a közelben megtalálták az engedély nélkül elvitt autót. Néhány órán belül a két feltételezett elkövetőt is azonosították, akiket Budapest 14. kerületében, egy telephelyen fogtak el.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

FRISS!

Kiderült, kik vitték el

Kiderült, hogy a két moldovai állampolgárságú férfi miután elvitte a futár munkaeszközét, abból telefontartót, öngyújtót, parfümöt, napszemüveget és a rádió előlapját is ellopták.

A kocsiból is loptak

Az eltulajdonított értéktárgyakat a járőrök az elkövetőknél megtalálták és a kocsival együtt visszaadták a tulajdonosnak, számolt be róla honlapján a rendőrség.

Ez is érdekelhet:

Elfogták őket

A zuglói nyomozók a 32 és a 41 éves férfit elfogásuk után előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol jármű önkényes elvétele bűntett és lopás bűntett gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

​Mindent beismetek

A gyanúsítottak a bűncselekményeket beismerték. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció