Minősített szexuális erőszak miatt vádat emelt a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség egy férfi ellen, aki legalább hatszor megerőszakolta kiskorú unokahúgát Sopronban – közölte a főügyészség csütörtökön.

Többször is bántotta

A vádirati tényállás szerint a többszörös erőszakos visszaesőnek minősülő férfi öccse volt feleségével alakított ki élettársi kapcsolatot. A vádlott 2018-ban és 2019-ben többször bezárta, lefogta és megerőszakolta élettársa 14 éves lányát, a gyermek tiltakozása és zokogása ellenére. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kétszer teherbe is esett

A kislány kétszer is teherbe esett, ezekről a vádlott is tudott. A terhességeket megszakították. A kislány a vele történteket azután mondta el édesanyjának, hogy megtudta, a férfinak börtönbe kell vonulnia egy évre testi sértés bűntette és más bűncselekmények miatt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Letartóztatták

A feljelentést a vádlott börtönbe vonulásának napján tették meg. A férfit a szabadulásakor letartóztatták.

Egy sárkeresztúri férfi a 7 éves kislányát erőszakolta meg

Amint arról a Kékvillogó is beszámolt egy sárkeresztúri férfi tavaly, Valentin-napon fajtalankodott a 7 éves kislányával.

Az anya buktatta le

R. Ferenc neve azután került be a bűnügyi hírekbe, hogy a mindössze 7 éves kislányával fajtalankodott, miközben két másik gyermeke a szomszéd ágyon feküdt. A pedofil apát a boltból hazaérkező édesanya buktatta le, aki az ablakon benézve pontosan látta, mi történik. A férfiről kiderült, hogy a rendőrség elfogatóparancsot adott ki ellene, továbbá felkerült a TOP 50-es keresett bűnözők listájára is, egy fél ország kereste őt.

Kapcsolódó:

6 nap után került elő

A molesztálást követően Ferenc 6 napig bujkált, később azonban visszament a családi házhoz, ahol élettársának köszönhetően szinte azonnal kattant a bilincs a karján. Ezután derülhetett ki az is, hogy annak idején öt év börtönbe került a férfi, mivel korábban a 6 év körüli öccsét is molesztálta. Ezt a szálat a férfi édesanyja, Katalin mesélte el a lapnak.

Letartóztatták

Ezt követően a Székesfehérvári Járásbíróság letartóztatta a sárkeresztúri férfit, még tavaly februárban. Jászberényiné Király Teodóra, a Fejér Megyei Főügyészség szóvivője a 24.hu megkeresésére akkor elmondta, hogy R. Ferenc panasszal élt a gyanúsítás ellen, tagadta a bűncselekmény elkövetését, továbbá érdemi védekezést terjesztett elő. A férfi ellen ennen ellenére evádat is emeltek, idén februárban pedig el is ítélték, 19 évet kapott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels