“Velencén, a Kis út és a Balatoni út kereszteződésében figyeltek fel kollégáink tegnap délelőtt egy kislányra, aki iskolatáskával a hátán állt a buszmegállóban, és sírt.” – kezdi posztját a Magyar Rendőrség.

Azt hitte tanítási nap

Mint írják a rendőrök közelebb mentek a lányhoz, aki elmondta nekik, hogy azt hitte, már tanítási nap van, ezért elindult a velencei általános iskolába. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sokára jött volna a busz

Odaérve azonban látta, hogy az zárva van, nincs bent az iskolában senki. Ezután visszasétált a buszmegállóba, de oda csak délután érkezett volna a legközelebbi busz, amellyel Sukoróra haza tudott volna menni.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

Nem tudott senkit felhívni

Hozzátartozóit nem tudta felhívni, ezért gondolta, hogy megvárja a délutáni járatot. Nagy Zoltán törzsőrmester és Jankovics Viktor főtörzsőrmester azonban egy percet sem vártak, és a gyermeket beültették autójukba, majd hazavitték a nővéréhez.

A rendőrök vitték haza:

Értesítették a szülőket

A rendőrök értesítették a szülőket is, anyukájának telefonon mesélték el, mi történt. A 11 éves kislány szülei nemcsak élő szóban, de írásban is köszönetüket fejezték ki kollégáinknak! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelheti:

Itt a teljes poszt:

Kiemelt kép: Magyar Rendőrség