2021. november 11-én éjjel az ügyeletes orvos értesítette a rendőrséget, hogy az egyik betege feltehetően bűncselekmény áldozata lett.

A Blahán kezdték követni

A bejelentés után a rendőrök azonnal a kórházba siettek, ahol a sérült férfi elmondta, hogy 2021. november 10-én hajnalban a Blaha Lujza térnél követni kezdte őt két fiatalember, akik később leszólították és az értékei átadására szólították fel. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megszúrták

Mivel ennek nem tett eleget, bántalmazták, s egyikük meg is szúrta. A magatehetetlen férfitől elvették mobiltelefonját és a pénzét is.

Elfogták

A budapesti egyenruhások a bejelentést követő 24 órán belül, 2021. november 12-én néhány óra különbséggel elfogták mindkét feltételezett elkövetőt, akiket a józsefvárosi kapitányságra vittek.

FRISS!

Letartóztatták

O. Ádámot és társát, D. Barnabást rablás bűntett, valamint súlyos testi sértés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, melyet a bíróság elrendelt, számolt be róla a police.hu.

Fiatalok voltak

A 8. kerületi nyomozók a 19 éves O. Ádám és a 18 éves D. Barnabás ellen folytatott nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, az ügy iratait pedig átadták az ügyészség részére. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ne hagyd ki!

Kiemelt kép: Illusztráció