Egy fémárut szállító lengyel kamionsofőr lélekjelenlétén múlott, hogy nem történt tragikus kimenetelű baleset a 86-os főúton, Körmend és Nádasd között. Egy személyautó vezetője valószínűleg rosszul lett a volán mögött.

Váratlan esemény az úton

Zalalövő irányába tartott egy 24 tonna fémáruval megrakott lengyel rendszámú Scania nyergesvontató a 86-os főúton. Körmendet elhagyva, a Babati húsüzem közelében a sofőr észlelte, hogy a szemből érkező Hyundai lassan áttér a sávjába. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fékezett, majd balra húzta a kormányt

A kamionsofőr először beletaposott a fékbe és dudált, de az autó vezetője nem reagált. A tapasztalt pilóta előbb fékezett, majd balra húzta a kormányt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Felhajtott a szalagkorlátra

A személyautó érintőlegesen a szerelvény jobb oldalának ütközött, majd felhajtott a szalagkorlátra. A Hyundai idejében megállt, nem ment tovább a mélybe.

Összeesett a sofőr

A személyautó vezetője ki tudott szállni az autóból, de azonnal összeesett. A mentők kórházba szállították. Az ütközésnél és az esésnél az elsődleges adatok alapján könnyű sérülést szenvedett.

Rosszul lett a volánnál

Információnk szerint a személyautó vezetője rosszul lett a volánnál. A mentés és a helyszíni szemle ideje alatt egy sávon, rendőri irányítás mellett haladhatott a forgalom.  A műszaki mentés alatt egy rövid ideig teljes útlezárás volt, több kilométeres torlódás alakult ki – adta hírül a 112press.hu

Szerencséje volt – nem borult az árokba

Fotó: 112press.hu

Hatalmas torlódás alakult ki

Fotó: 112press

Ittasan, bedrogozva, jogosítvány nélkül

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy a budapesti rendőrök őrizetbe vettek egy gépkocsivezetőt, aki ittasan, bedrogozva, jogosítvány nélkül, eltiltás hatálya alatt vezetett, amikor a piros lámpánál egy kereszteződésbe hajtva balesetet okozott Óbudán.

Nem használta a biztonsági övet

A férfi a Bécsi úton közlekedett személyautóval déli irányban (biztonsági öv használata nélkül), amikor a Kiscelli utca kereszteződésébe a forgalom irányító fényjelző készülék tilos jelzésénél hajtott be. Összeütközött egy szabályosan haladó másik autóval, majd adatai hátrahagyása és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül gyalogosan elhagyta a helyszínt.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a pórul jár személygépkocsi. Fotó: 112.hu