Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem halt meg az az ártatlan öt éves gyermek, akit 29 éves édesapja büntetésből a falhoz vert. Az volt a „bűne”, hogy megette a kekszet. A gyerek elájult és a koponyája is betört.

Maradandó sérülést okozott

Az agresszív apa ezután a földhöz is vágta a kicsit, akinek maradandó sérülést okozott. A férfi a TV2 Tények értesülése szerint gyakran bántotta a férfit, a feleségét is többször megverte. Az apa a bíróságon mindent tagadott, kisfia megverését pedig balesetnek akarta beállítani. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Erőszak Monoron

Az eset két évvel ezelőtt, egy monori családi házban történt. A férfi és az élettársa még az általános iskolában ismerték meg egymást, amikor a gondnokság alatt álló nő felnőtté vált összeköltöztek, nemsokára három gyermekük született: Gábor, Kristóf és József. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Visszakerültek a nevelőszülőktől

A gyerekek nevelőszülőkhöz kerültek, azonban a hatóság úgy döntött, visszaadja őket az apjuknak – aki rendszeresen bántotta őket.

Agresszív apa

A tragikus napon is összeveszett az agresszív férfi a családjával, mert valaki megette a kekszét. A legkisebb fiú félelmében elsírta magát, mert tartott apja haragjától.

Brutális, érthetetlen tettek

 Az apa kérdőre vonta a kis Józsefet, hogy hol van a keksz, majd két kézzel megragadta a gyermeket, a földről felemelte, a fejét egy alkalommal nagy erővel a csempével burkolt falhoz ütötte, majd a földre dobta a kisgyermeket.

Többszörös koponyatörés

Miután a tragédia megtörtént, az orvosoknak a család azt hazudta, hogy József leesett az asztalról. A kisgyermek többszörös koponyatörést szenvedett.

Tíz évet kaphat

A nyomozók az apát kihallgatták, ahol mindent elismert, az előkészítő ülésen azonban már másképpen emlékezett vissza a történtekre, próbálta balesetnek beállítani tettét. A tárgyalás tanúk meghallgatásával folytatódik, az agresszív férfira az ügyészség tíz évet kért.

Horror Kemecsén

A Kékvillogó.hu idézte fel, hogy már tíz hónap telt el azóta, hogy a Kemecsén élő Lakatos Gabriellát bosszúból, puszta kézzel megvakította a volt párja. Gy. Attila meg is szúrta, majd egy árokba lökte a védtelen édesanyát.

Öngyilkosságot kísérelt meg

A család borzasztó napokat tudhat maga mögött, a fiatal nő a múlt héten öngyilkosságot kísérelt meg. Egy üvegnyi gyógyszert vett be, ám az ápolói képesítéssel is rendelkező testvére még időben kimosta a gyomrát, így megmentette az életét.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció